Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
Yönetimin Terim’e barışma hediyesi olarak alacağı maskot.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitmis okeye donuyorTRT Spor'a biraz once yaptigi aciklama:
Arda Turan: Bu ülkenin en iyi oyuncularından biri olarak oynayabileceğime inanıyorum. Çok çabuk tüketmeye ve unutmaya mahkumuz.
Haberlerde canlı yayına cıktı.Kendisi geçmiş olsun mesajı paylaştı mi acaba ?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
göbekli kamyonet ihtiyacımızı çok iyi karşılayacak bir maskottur. çok isabetli bir karar olur emeği geçen her kim olursa bir tabak corona ikram etmek lazım .Yönetimin Terim’e barışma hediyesi olarak alacağı maskot.
aynen sneijderden sonra göbekli oyuncu eksikligi cekiyoduk üstat yine dogru noktaya parmak bastıngöbekli kamyonet ihtiyacımızı çok iyi karşılayacak bir maskottur. çok isabetli bir karar olur emeği geçen her kim olursa bir tabak corona ikram etmek lazım .
Arda Turan: "Gelecek sene Galatasaray'da oynayacak mıyım bilemiyorum. Başkanın ve hocanın sözlerinin üzerine bir şey diyemem. Beni çağırırlarsa giderim, çağırmazlarsa da tribün orada gider desteklerim. Bu her zaman böyleydi."
![]()
Tam at hırsızı gibi çıkmış.Arda Turan: "Gelecek sene Galatasaray'da oynayacak mıyım bilemiyorum. Başkanın ve hocanın sözlerinin üzerine bir şey diyemem. Beni çağırırlarsa giderim, çağırmazlarsa da tribün orada gider desteklerim. Bu her zaman böyleydi."
![]()
Büyük kaptandan efsane bir asist, hatırlayalım: