Arda Turan’a 16 Maç Ceza!

Hahahahahaha. Hiç beklemiyordum valla, şaşırdım. Güvendiği dağlara da kar yağmış sanırım. :D

1525964164768.webp

cCc Reyis !

Bu tipte bir cezayla artik baska ulkede de oynayamaz , ne yapacak bilmiyorum

ohhh 5 kilo birden verdim yag mag kalmadi.seneye yok resmen adamcik.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belli ki seneye olmayacak. Verin en yüksek cezayı hem "korunuyor" algısından kurtarın falan demişlerdir.

Başka ülkeye transfer olması ya da Barcelona'ya dönmesi durumunda bu ceza orada da geçerli olur mu? Sebepleriyle yazınız.

Gümüşdağ'ın açıklamalarına göre Başakşehir, Arda Turan'a yarım sezon için 2 milyon avro artı bonus, önümüzdeki yıl da 4 milyon avro artı bonus ödemesi yapacak.
:asd::asd::asd: iyi girdi galiba

Cezayı indirmezlerse ve Lig-Kupa takvimi bu seneki gibi olursa gelecek sene ilk kupa maçında oynamıyor ve cezası bitiyor. Ligin ilk 13 maçı yok yani.

Ben bu fotoğraftaki çocuğa üzülüyorum. Sevdiği insanlar tarafından yanlış yönlendirilerek çok yanlış noktalara geldi. Son açıklamalarından anlaşılacağı üzere de hala dersini almamış.

Verilmesi gereken Cezaya şaşırıyoruz işe bak ya :D
kırmızı yiyen pepe bizim maçta sahadaydı tosiç oynanmayan maçta cezasını çekip kayseri maçına çıktı üstlelik de gol attı :) arda eğer tinersporda ya da fenerde oynasaydı birkaç maç alır o da tahkim'de daha da inerdi.

Hükümet, TFF bile süngüyü saplamış. Puhahaha. :asd:

Adam gibi ceza almış, helal.

Geri
Üst Alt