Arda Turan’a 16 Maç Ceza!

Tff nin yetkisi var mi bilmiyorum ama uefa ve fifa boyle istisnai durumlarda mac sayisi ile degil sureli ceza veriyor

7 ay mesela navarroya vermislerdi ve evinin bahcesinde bile futbolu yasaklamislardi abartiyorum

Bakin bu olay milattir

David Navarro's seven month ban has been extended to all competitions.

David Navarro's seven month ban has been extended to all competitions after Fifa agreed to adopt the initial suspension imposed on the Valencia defender.
Navarro incurred the hefty punishment for breaking Internazionale defender Nicolas Burdisso's nose at the end of a UEFA Champions League meeting between the two sides.

Uefa hit the Spaniard with a seven-month ban for all European competitions after he ran onto the pitch to strike Burdisso during a mass brawl, and Fifa have agreed to extend the punishment.

Navarro will now be unable to play in all forms of the game until October, including domestic and international matches ;although Valencia have announced they will appeal against the decision.

"Bir sezon başına ihtiyacım var hazırlanmak için. Sonra eski Arda'yı göstereceğim. "
demisti bizim mactan sonra :D

Çine gider işte kurtuluruz ülke olarak adamdan.Orada cezası geçerli olmuyordur sanırım.

Zaten sene sonuna kadar oynamaz, seneye de olmazdi

Secim kampanyasi olarak goruyorum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Karari duyunca ben
d108b11145d35c3dadff6fce155245a2.jpg

Kendisi hakkindaki tahminlerimizde fena yanildik gibi ha ne dersin ustat?

Hahaha.

Hic ama hic beklemiyordum bu kadar vereceklerini. Artik ülke de adalet görünce sasirir hale geldik vay be.

Rıdvan tff'yi eleştiriyor ceza fazla diye yalamaktan dili aşındı adamın hala devam ediyor yaw

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cezalar bu lige yansımıyor :asd: Yeşil sahalardaki yerini koruyacaktır
DOGTKdzXcAAmRcs.jpg

Rıdvan Dilmen: "Arda Turan'a az ceza vermişler. 4 sene vermeleri gerekirdi. Hem böylelikle futbolu da bırakmış olurdu. Arda'yı toplum önünde itibarsızlaştırmaya TFF de alet olmuştur." (NTV)

Geri
Üst Alt