Arda Turan'ın Devam Etmesi

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness
6 ay oynamadigi sürecte Terim milli takim'a aliyor kendisini..

Sonra EURO 2016'da sahada ruh halinden anladigimiz gibi disiplinsizlik oluyor kendi tarafindan, tartisma, ego savasi veya sabote..

Birseyler oluyor ve milli takim'a cagirilmiyor..

Buna ragmen bu Arda Turan denilen zat hala 1 gün öncesi TV'ye cikip konusuyor..

Bu nasil bir saygisizliktir birde bunu tartisalim..

Disiplinsizlik yapmissa TV'ye cikarak bir disiplinsizlige daha imza atmis oluyor..

Umarim bir daha milli forma giyemez bu adam.

Ekliyorum birde: Alin size Caner alinmadi diye agladiginiz Caner alindi, gördük halini.

Karakter meselesi tartışılacak bir durum yok.Sakatım ayağına 1 sene adam akıllı top oynamayan ama bu arada milli maçlarda köpek gibi yardıran , transferin son günlerine kadar takımda kalacağını söyleyip bir anda kaptanı olduğu yetiştiği klubü satıp giden bu adam.

Arda bu arkadaşlar iyi topçu hatta çok iyi topçu ama daha iyi olduğu bir konu ise çok çok iyi bir tüccar dün Galatasaray'ı bugün Hocasını Milli takımını gözünün yaşına bakmaz satar.

Muhtemelen Terim kalırsa mecburiyetten 1-2 maç sonra Terim giderse ilk maçta forma giyer.

Arda'yı savunmak derdim değil, tarzından hoşlanmam ama bir adam çıkıp sana açıkça Milli Takım'a girecek şerefi yok demeye getiriyorsa ve nedenini de açıklamayıp siz biliyorsunuz diye kıvırıyorsa cevap vermek için her yere çıkarsın bence.

Konuyu iki tarafında net şekilde açıklaması lazım. Yoksa ikisi de her ithamın altında kalırlar. Mesela bana göre şu an şu iki itham da doğru olabilir:

1. Arda'nın bir tarafı kalktı ve Terim'e bile atarlandı.
2. Terim, Arda'nın kendisinden daha fazla gündem olmasını kıskanıyor.

ispana maçında tribünlere artislik yapacam diye maçı bırakan, oynamayan arda turan bir daha milli takıma alınmamalıdır.

Arda'nın milli takıma alınmamasını destekliyorum. Ayrıca kendisi zorlu ve stresli hiçbir süreçten geçemeyen, yanlızca pohpohlanmak isteyen bir adam. Arda'ya güvenip yola çıkılmaz. Futbolunu da beğenmiyorum kağnı gibi.

terim bırakır takımın başınada şenol geçer (inş). koca kafada formayı kapar. herkes mutlu olur

Sende Terim Galatasaray'a gelip batirsin diye kampanya baslatirsin :ka21:

sende bi acayipsin renkdaş. samet diğer başlıkta sana "chedjou meselesinden dolayı sana kucak dansı yaptırdılar :ka21: " sözünün acısını benden cıkarmaya çalısıyosun.
yakışmadı

sende bi acayipsin renkdaş. samet diğer başlıkta sana "chedjou meselesinden dolayı sana kucak dansı yaptırdılar :ka21: " sözünün acısını benden cıkarmaya çalısıyosun.
yakışmadı
Ne alaka ya yine güldürdün :2aloh1:

O arkadas ben Ömer'i elestirdim diye 1 macla elestiremessin diyordu, 2 mac oldu simdi Chedjou medchjou diye araya giriyor. Adamlara hani Caner en iyi bekti diyorum, Chedjou diyorlar.

Ben 100 tane balon sayiyorum, adamlar Chedjou diyor.

Adama şerefsiz denirse her yere çıkar konuşur.

Ek olarak bir sonraki milli maçta sakatlık falan olmazsa %99 kadroya alınır.

Ne alaka ya yine güldürdün :2aloh1:

O arkadas ben Ömer'i elestirdim diye 1 macla elestiremessin diyordu, 2 mac oldu simdi Chedjou medchjou diye araya giriyor. Adamlara hani Caner en iyi bekti diyorum, Chedjou diyorlar.

Ben 100 tane balon sayiyorum, adamlar Chedjou diyor.

ama chedjou
yannız yorumu cidden acımasızcaydı reis.bak futboldan anlayan birine benziyorsun bilirsin severim seni o yüzden canını acıtmasına üzüldüm şahsen.
ama chedjou

ft 40 yıllık futbol yaşantısında ilkkez doğruları konusmus.

Adama şerefsiz denirse her yere çıkar konuşur.

Ek olarak bir sonraki milli maçta sakatlık falan olmazsa %99 kadroya alınır.

Yok öyle birsey. Cikip konusmadi mi NTV'de? Gecelim bu bahaneleri ya. Serefsiz demis olabilir ki tam öyle demedi, cikip konustun iste, kendini savundun. Sorun yok, herseye tamam.

1 gün öncesi Barcelona'da forma giyen üst düzey bir futbolcu nasil TV'ye cikip milli takim degerlendirmesi yapar arkadas? Profesyonellikten bu kadar mi uzak kaldik? Burdan bile karakteri belli oluyor adamin, kusura bakmayin bir kere.

Barcelona'da kadro disi kalinca cikip konussun bakalim ispanya'nin televizyonunda Barcelona hakkinda.

Son düzenleme:
Yok öyle birsey. Cikip konusmadi mi NTV'de? Gecelim bu bahaneleri ya. Serefsiz demis olabilir ki tam öyle demedi, cikip konustun iste, kendini savundun. Sorun yok, herseye tamam.

1 gün öncesi Barcelona'da giyen üst düzey bir futbolcu nasil TV'ye cikip milli takim degerlendirmesi yapar arkadas? Profesyonellikten bu kadar mi uzak kaldik? Burdan bile karakteri belli oluyor adamin, kusura bakmayin bir kere.

Barcelona'da kadro disi kalinca cikip konussun bakalim ispanya'nin televizyonunda Barcelona hakkinda.
forum da üye olduğun ilk günü hatırlıyorum reis. ogünden buyana pek çok yorumunu dikkatle okumusumdur. gsc tarihinde ilkkez doğruları dobra dobra "objektif" olarak yazdın
:005: gerçek bir gs taraftarısın :005:

hakanın son mesajından sonra yorumların temizlenip konunun kitlenmesini takep ediyorum.
edit. ayrıca konu sabitlenmeli

hakan delikanlison bizde öyle (;

Geri
Üst Alt