Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
- 2 Temmuz 2015
- 3.320
- 539
- 363
bu sinsi şişko gelir de takımı karıştırırsa ( %100 ) evet oyu verenlere sağlam bir sayfa epey iltifat (!) edip herhalde bir 6 ay myc yerim . değer mi ? bence değer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eved diyen kaldı mı bu dönemde ?eved diyenleri istiklal mahkemelerinde yargılamalıyız
Oy kullanmicam..
Çünkü '' Benim Kariyerim bu takıma kaptan olarak girmeyi gerektirir '' fikriyle gelmeyeceğine inanıp, komutanlığa göz dikmeden asker kalabilmeye razı olacaksa gelsin derim..
Ama, bu zamana kadar tanıdığım arda ya bu konuda güvenemiyorum maalesef..
Sen nasıl Göztepenin ligden düşmesini istemiyorsan bizde bu yaramazın gelmesini istemiyoruz.
Ardaya evet diyen benimle ahbaplık edemez.
Kardesim şu attığına baksana , şuna kadar bende gelmesin gelmesin diyodum içte içe acaba mı diyodum oyda kullanmamıştım hattaRenktaş, Ardanın mevcut durumuyla ve siyasetteki tavrıyla gelmesini isteyen kimse yoktur zaten. Olurda Galatasaray'ı önemseyip bunlardan uzak durursa o zaman iş yapacaktır. Ben bu açıdan düşünüyorum.
YouTubeSen nasıl Göztepenin ligden düşmesini istemiyorsan bizde bu yaramazın gelmesini istemiyoruz.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi