- 28 Ekim 2014
- 3.364
- 2.041
- 913
OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü sen adamsın.Kulübün biçtiği değer bu demek. Arda yerinde olsam şampiyonluğa kadar bise almiyorum. Sene sonu istediğinizi verin derdim.
GSCimbom Mobile App
Kulübün biçtiği değer bu demek. Arda yerinde olsam şampiyonluğa kadar bise almiyorum. Sene sonu istediğinizi verin derdim.
GSCimbom Mobile App
Sektör bu şekilde yapacak bise yok. Yoksa şu rakamdan öte aktif oynayan oyuncuların fiyat performans işlerine baksak arda son veya sondan 1.gelir.Ohhh. Cukkaa.
Hatirlatma: insanlarin 40 yil calisarak kazanamayacagi parayi sirf el optugu icin 1 yilda kazanacak kendileri.
Renktaş bu formun şakadan anlayan ergen triplerine girmeyen sosyal medya erkeklerinden olmadığın için sen bi başkasın . Bu sene senin için ikinci takımım hatayspor yensenizde sevinecem beraber ban yeriz.Transfer şov yapıyoruz. Lütfen rahatsız etmeyiniz.
Ders çalışıyorum nabayım sen nabıyon?napıyon?
Ne zaman bitiyor la dönem? Ben yenisine başlayacağım 1 ayaDers çalışıyorum nabayım sen nabıyon?
Yaz okulu var işte.Ne zaman bitiyor la dönem? Ben yenisine başlayacağım 1 aya
Sene 2020 üniversite okuyan var hala.Yaz okulu var işte.
2 farklı okuldan alıyorum 10 eylül son
Hobi olarak okuyorum ben. Ben de atılacam galiba Makine müh denSene 2020 üniversite okuyan var hala.
Not: Karsruhe teknik enstitüsünden atıldım(makina müh.)