Arda Turan’ın Sözleşmesinin Uzamasına 5 Maç Kaldı

Sembolik bir şey bu zaten ya ne kadar saçma. Kaptanın bizimle gönülden sözleşmesi var 11 başlasada başlamasada uzayacak sözleşme bilmeyen var mı

Reis faydalısın ama Keremle tam tersi şekilde oynamalısın. Sene bi' CL yaparız senle, Selçuk tarzı misyonunu tamamlayıp kulübeye geçersin sende. Bu arada ben Fatih Terim'in net bir şekilde Arda Turan'a bırakacağını düşünüyorum. Arda 1-2 sene Fatih hocanın yanında staj yapar, daha sonrasında Arda-Riera ikilisi takımı yönetir.

Reis faydalısın ama Keremle tam tersi şekilde oynamalısın. Sene bi' CL yaparız senle, Selçuk tarzı misyonunu tamamlayıp kulübeye geçersin sende. Bu arada ben Fatih Terim'in net bir şekilde Arda Turan'a bırakacağını düşünüyorum. Arda 1-2 sene Fatih hocanın yanında staj yapar, daha sonrasında Arda-Riera ikilisi takımı yönetir.
Yanlarına da Muslera off

Arda harika bir Galatasaraylı ben onun yerinde olsam...

Bu sene şampiyon olunca jübilemi yaparım. Sonra referanslarımı kullanarak 2 sene iyi bir antrenörlük kursu sağda solda bedavadan staj...Tabi ki premier lig olur, almanya olur, ispanya mesela a.madridde bedavadan çalışırım

Sonra gelirim hocamın yanına adam akıllı motivasyon vs derslerini alırım hocamın yanında 1-2 takılırım.

Ha derseniz ki önce Galatasaray olmasın çıkar gider pilot takımlardan birinde bir staj... Burda da ardaya çok şey katan manisa olabilir. Bedava çalışırım.

Sonra alır Galatasarayı göklere çıkarmak için elimden geleni yaparım.

Geri
Üst Alt