Arda Turan’ın Vedası

Hakkımız var ise helal olsun kaptanım. Hatalarınla sevdik seni.

29F34288-FA38-45C5-9255-B579C673466E.webp

Sanmasınlar seni yalnız biz buralARDAyız.

Umarım futbolcu iken bizle kazanamadıklarını TD olarak kazanır.

İstesek de istemesek de kader de Arda Turan'ın teknik direktörlüğü var.

Vay be Manisa'ya kiralık gittiği günleri hatırlarım, her hafta takip ederdim ne yapmış diye. Sürekli haftanın kadrosuna giriyordu oradaki performansıyla.

Ankaraspor deplasmanı maçı ikinci yarısında(Boleslav maçından önce olması lazım) ilk kez bizim formayı giymişti ve sahadaki en iyi topçu olduğu direkt belli oluyordu. Wonderkidin kralı idi desek yanlış olmaz herhalde. Anfield Road falan dinlemeden rakipleri maymun ediyordu.

Duygusal bir video olmuş.Acısıyla tatlısıyla saygı duyulacak bir kariyer.

kaptanın kalbin temiz birisi. ayrıca en az bizim kadar gsli olduğuna da eminim. günahıyla sevabıyla kendisini her zaman sevdim.

hakkında yazılan haberlerin çoğu siyasi polemiklere girmesi sebebiyle kasıtlı olarak ön plana çıkarılmış olsa da büyük yanlışları oldu.

araştırdığım kadarıyla fatih hoca da futbolculuk zamanında arda ile benzer karakterde biriymiş.

kişiliğini, siyasi görüşünü, tarzını vsvs sevmeyebilirsiniz fakat arda gerçekten temiz kalpli birisi. ayrıca çok kaliteli teknik direktörlerle çalıştı. futbol zekası üst düzey.

bulunduğu bütün ortamlarda sevilen birisi ve lider vasıflarına sahip. eninde sonunda bu kulübe teknik direktör olacağını düşünüyorum. baba olduktan sonra olumsuz taraflarını törpüledi diyebiliriz.

gelecek kariyerinde başarılar kapo, her zaman #66 olarak kalacaksın.

2008 şampiyonluğu olmasa FT gibi kupasız bitirecekti GS kariyerini.

Bize uğurlu gelmedi futbolculuğu.

Gün gelecek hoca olacak Galatasaray'da, belki o zaman uğurlu gelir.
Sevmeyeni çok olsa da camiasız gibi arafta kalmak yerine GS formasıyla veda etmesi beni mutlu etti. Saha dışına bakacaksak Fatih Terim'in de bir sürü icraati var. Önemli olan bundan sonra ne yapacağı. Fatih Terim aurasına herkes sahip olamaz ama pek çok açıdan yüksek potansiyeli var Arda'nın. Umarım aynı istek ve hırsa sahiptir.

Her ne kadar kızmış olsam da, duygulandırdı.

Yolun açık olsun, her şey gönlünce olsun

Türk futbolu'na verdiğin katkılar için teşekkürler yolun açık olsun inşallah

Geri
Üst Alt