Arda Turan’ın Vedası

Barcelona'da transfer yasağı nedeniyle oynayamadığı dönemde Galatasaray'ın kiralık teklifini 'Galatasaray'ın teklifi komikti' gerekçesiyle reddeden sözde büyük Galatasaraylı Arda Turan!
100 kere açıkladı adam. feysbuktaki dayılar gibi her gördüğünüz 50k takipçili hesapların arkadan sallamalı haberlerine inanmayı bırakın.

ufak bir araştırmayla internet üzerinden ulaştığınız haberlerin yüzde kaç oranında doğru olduğunun istatistiksel verilerine ulaşabilirsiniz.

Arda'yı hiç iyi hatırlamayacağım keşke ikinci kez gelmeseydi. Onun baş rolde olduğu dönemde yerli yabancı ayrımı, iç karışıklıklar bitmezdi. İçerde ne sorun olsa anında medyaya düşerdi. Galatasaray tarihinin en kötü sezonunda kaptandı ne tesadüf ki geçen sene de kaptandı duble yaptı. Takımda kalacağını söyleyip takım planlaması yapılmışken, transfer dönemi kapanmasına yakın ayrıldı. Para kazandırdı ama yerine Riera çok yüksek bir ücretle alındı Culio da önceden kiralanmıştı. 2011-2012 sezonu benim için en güzel sezondu Arda'yı o takım içerisinde hayal edemiyorum birlik bütünlük sağlanamazdı. Saha dışı konulara girmedim bile. Umarım bir daha Galatasaray'da işi olmaz.

100 kere açıkladı adam. feysbuktaki dayılar gibi her gördüğünüz 50k takipçili hesapların arkadan sallamalı haberlerine inanmayı bırakın.

ufak bir araştırmayla internet üzerinden ulaştığınız haberlerin yüzde kaç oranında doğru olduğunun istatistiksel verilerine ulaşabilirsiniz.

Allah kimseyi Arda Turan bile savunduracak duruma düşürmesin.

Tesekkurler kaptan keske bitis hikayesi daha guzel olsaydi , keske barcelona'da daha fazla cabalasaydin turkiyeye hic gelmesen de olurdu

Şimdi bu en kariyerli Türk futbolcusu olayı bence tam olmamış.
Hamit Altıntop orada duruyor.
Benzer bir kariyeri var hatta bizde daha fazla kupa kaldırmış. Schalke Bayern Real kariyeri var adamın.
Bence bu takımlar Başak Atletico Barca dan az takım değil.
Kupalar da hemen hemen aynı, CL finali de var.

Neyse hadi güle güle bir daha dönme.

Videosunu once Orhan Ak sonra Ahmet Bulut isimlerini duyunca durdurdum. Gece izlerim diyordum yok yani Arda yine buldun insani sinir etmenin bir yolunu devaminda hangi isimleri duyacagiz acaba daha dedim sonra bana ne dedim kapadim. Cok daha guzel ve kaliteli bir veda oldugunu dusunmustum. Geri kalani belki guzeldir ama benim adima buraya kadar izlenir. Yolun acik olsun, yinede. Evet demistin di mi ?

Arda bir türlü olgun bir kimliğe bürünemedi.

Genç zıpır sempatik arda çok popüler, çok mutlu , çok formdaydı. Ona en çok yakışan kimlik de oydu.

Ne sonraki Barcelona oyunculuğu ve milli takım kaptanlığı, ne de bize gelip abilik yapmaya çalışması üstüne oturmadı.

Büyük bir kimlik bunalımı yaşadığı açık, olgunluk döneminde bir türlü olduramadı. Bu noktadan sonra yapması gereken Okan hocanın yolunu izlemek, bi yerlere tepeden inmek yerine gidip en aşağıdan mücadeleye başlamak. Başarılı oldukça hem kendi güçlenecektir, hem de camia bu sefer ona kucak açacaktır.

2013-14 sezonunda Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid de Ramos son saniyelerde golü atmasaydı belki de Arda'nın o gün sakatlığı olmasaydı bugün Şampiyonlar Ligi kupasına da sahip olacaktı. Kariyer olarak daha iyisi yok hele ki Türkiye'den çıkıp bu noktalara gelebilmek hiç kolay değil. Hataları var mı var hem de çok hatası var kendi de zaten bunları kabul ediyor. Atletico ile başardıkları bence Barcelona kariyerinden de önemliydi büyük başarılara imza attı zaten o başarılar Barcelona kapısını açtı. İleride iyi bir hoca olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt