Arda Turan’ın Vedası

En iyi Türk futbolcusu kariyerini yaptı. MEssiler Neymarlar Xaviler İniestalarla oynadı.O takımda goller attı üzerine oyun kuruldu, arkadaşları değer verdi. Atletico'da efsane performans gösterdi tarihine adını uyazdırdı. Kısacası Avrupada kariyer yapan en iyi Türk oyuncu oldu.
Fakaaaatttttttttttttttttttttttttt;
Sevgili Ardacım başlarda seni çok seven bir abin olarak sonradan bu sevgiyi tüm herkeste yok ettiğin gibi bende de yok ettin.
Gerek magandalıkların gerek külhanbeyliklerin gerek kültürsüzlüğün ve seviyesizliğin gerek siyasete bulaşman gerek mafyatik olaylara karışman vb (uzatmayacağım hepiniz biliyorsunuz) bizler senden futbol beklerken sen hep bize olaylar verdin ve hoş olmayan olaylar..
Ayrıca takıldığın tüm arkadaşların fanatik fenerli.
Bizim sana jübile yapmamızı gerektirecek kadar Galatasarayımızda büyümedin maalesef.
Gerçekler acıdır ve dost acı söyler.
Bizden uzak bir şekilde geride kalan futbol hayatında başarılar dilerim.

Arda'nın ilk maçını hatırlıyorum, Gerets Carrusca yerine şans verdiğinde formayı söküp almıştı.
Bir onu koca kafasıyla afacanlıklarıyla sevdik. Avrupa'daki transferiyle gurur duyduk Galatasaraylılar olarak.

Ancak;
Atletico Madrid'e gidişi zamansızdı, bir sezon kalıp o efsane 2011 kadrosunda Fatih Terim ile olmalıydı. Zira 2008 şampiyonluğundan sonra bize futbol izlettirmedi kendisi.
Milli Takım'da yaptığı çok anlamsızdı. Fatih Terim Milli Takım'dan kovulunca adaletli madaletli fotolu paylaşım yapması ayıptı.
Başakşehir'e gelişi gereksizdi, şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz rakibimizdi, kendisini Gümüşdağ ve Avcı'nın kolları arasına atmamalıydı.
Başakşehir'de hakeme yaptığıyla kendini çökertti.
Silah olayını konuşmuyorum bile.
Bize tekrar gelirken fit olup sonradan göbek salması yakışmadı, özellikle geçen sene ihtiyacımız varken böyle olmamalıydı.

Bana göre bize tek gurur duydurduğu nokta Barça transferiydi, bizde oynamazken bizi daha güzel temsil etti.

1663144452887.webp

ne güzel azalarak bitmisti yine gündemi isgal etmeye basladi

tamam kardesim anladik ama artik düs yakamizdan be

Galatasaray ın daha iyi kaptanları ve oyuncuları oldu.

Hastane silahlı baskını nı hatırladıkca, keşke hiç Galatasaray forması giymeseydin diyorum. Giy GS formanı iç biranı şarabını eğlen takıl spor yazarı ol vs.
Ama klüpte görev alma.

Td olduğunda Fatih Terim'den sonra Türkiye'nin en iyisi olacak
muazzam bir futbol bilgisi var, kesinlikle önyargılı yaklaşmayın

Bu hayatta hatasız insan var gibi yorumlar yapılmış. Herkesin kendi fikri ama insan üzülüyor ya. Bu adamın hiçbir suçu yokken medyanın şerefsizlere uğraşmaya başlamıştı. Evet gittiğinde çok üzüldüm ama kalsaydı o kariyeri yapamayacaktı ve kendini gelistiremeyecekti. Dün denk geldi biraz Candaş Tolga Işık ile programını dinledim futbol bilgisinin çok üst düzeyde olduğunu düşünüyorum. İlerde çok başarılı bir teknik direktör olarak görmeyi umuyorum. Keşke averajla şampiyonluğu alsaydık ve o sezon sonu bıraksaydı futbolu.

Dogrulari yanlislari ile herseyi demekdemekki olacakmis. Hayat Bu. Futbolculuk hayati bitince insan bir cok seyi gozden gecirir. Aynisini kendimde bir cok konuda (40 yasindayim) bende gozden gecirdim.

Hayat bu. Hic kimse kusursuz degil. Galatasaray denince guzel anilar yasattin ve hic kuskusuzca kendinde yasadin. Cok guzel bir futbolculuga veda.

Tessekurler Arda Turan. Insallah Türk futbolun gelecegine guzellikler katmaya devam edersin.

Sonucta herkes hangi anilarin daha agir bastigina gore yorum yapar.

Ben guzel anilari hatirlamak tercihini yapiyorum.

Bundan 15-20 sene sonrasında Tanju Çolak gibi sadece ismi kalacak. O dönem ki gençler, bu dönem ki gençler Tanju'yu nasıl bize soruyorlarsa, bu herifi de bu dönemin gençlerine soracaklar.

Geri
Üst Alt