Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraat eden Arda Turan hakkındaki karar, İstinaf Mahkemesi'nce bozuldu. Arda Turan, cinsel taciz suçundan yeniden yargılanacak. (T24)
seni esefle kınıyorumHiç Galatasaray çıkarı falan düşünmüyorum ve umarım ceza alır diyorum. İlaveten şu hastanede silah sıkma olayı ile ilgili yargılansa keşke.
Doğrusu bu.Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin'e cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada beraat eden Arda Turan hakkındaki karar, İstinaf Mahkemesi'nce bozuldu. Arda Turan, cinsel taciz suçundan yeniden yargılanacak. (T24)
Ali koç mu bozdurmus kararı önümüzü kesmek için
Alalım arkadaşı polis beylerseni esefle kınıyorum
Alalım arkadaşı polis beyler
Cinsel saldiri sucu iddiasıyla yargilanacak birinin 116 yillik kulubun kaptani olmamasi lzm. Devamında silahla hastaneye gitmisti.Irkçı, faşist ve katile işlemeyen kamu vicdanı bozdurmuş. Tabii olayın olduğu 2 sene öncesi Arda paşa ''Beştepe Kanatlarımın Altında''yı çekerken işlemeyen kamu vicdanının herif 2 sene sonra futbola Galatasaray'la dönmüşken işlemesi enteresan bir hakikat.
Burdaki elestiriler adeletin guce hizmet etmesi.sikinti durumm
kanıtlarnır ve ceza alırsa umarım sahip çıkma gibi bir salaklık yapılmaz
bunu ali koç vs bagalayanların eleştirdgi antudan falan farkı oldugunu düşünmüyorum mal mal coşmaya gerek yok
Bu ulkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var. Bu yeni bir şey değilBurdaki elestiriler adeletin guce hizmet etmesi.
"Adil olanın peşinden gidilmesi (adalete boyun eğilmesi) doğrudur; en güçlünün peşinden gidilmesi (güce boyun eğmek) ise kaçınılmaz biçimde zorunludur. Gücü olmayan adalet acizdir; adaleti olmayan güç ise zalim. Gücü olmayan adaleti umursamayıp çiğneyen mutlaka olur; çünkü suçtan üremlenen (nemalanan) insan her zaman olacaktır. Adaleti olmayan güç ise zalimlik töhmeti altında kalır. Demek ki adalet ile gücü bir araya getirmek gerek; bunun olabilmesi için de adil olanı güçlü, güçlü olanı ise adil yapmak gerekir.