arda'nın 6 aylığına galatasaray'a kiralanması

Emin Empak

Aslan Üye
İmkansız olan durumdur, zira FIFA yasaklamış bu durumu.

tebrik ediyorum ama bizden uzak olsun arda efendi.
unutmadım o günlerini ve yaptıklarını .

Başlık böyle kalacaksa konuyu kilitleyin. Başlık ruhsuz sinemaseverin 6 aylığına galatasaray'a kiralanmasıydı. Belki Tarantino'yu kiralama ihtimalimizi tartışacağız. Hıyarlığın lüzumu yok başlığı düzeltin. İfade özgürlüğümü istiyorum.

Taçsız kral diye başlık açsak metin oktay olarak mı değiştireceksiniz? Ruhsuz sinemasever başlığını istiyorum.

Ya he he ruhsuz hee.Hatta fenerli.Hatta cok kotu topcu.Tamam yedik bizde

Fener sempatizan larinin toplanacagi konu basligidir... Kuyruk acisi ve Galatasaray nefreti pompalanacagi yer olacaktir...

Arda bizi terk ettiiiiiiiii Arda Acunla arkadasssssssssss

Sneijder bir kaç hafta önce bir lafi vardi:

Fener Aglama

Önce bizim yeni çıkacak formanın rengine bakar Arda, hoşuna giderse gelir belki.

ardanin Galatasaray zamaninda muhtemelen yeteneksiz diye nitelendirdign adam, 41 milliona barcaya giti icin acisiyorsun :red:

boş atıp dolu vurmaya çalıştın ama olmadı baltayı taşa vurdun ..
arda çok yetenekli bir 10 numaradır ..ama avrupa için bizi satıp kasden leş gibi oynayacak kadar da vefasız art niyetli biridir. avrupaya gideblilir ama kasden leş gibi oynamak takımı iplememek ayrı bir durumdur

Arda'ya yeteneksiz demedik ADAM olamaz dedik. Şu başlığı da düzeltin artık.

Bazıları Ardanın başarısını çekemiyo kısa ve net :)

boş atıp dolu vurmaya çalıştın ama olmadı baltayı taşa vurdun ..
arda çok yetenekli bir 10 numaradır ..ama avrupa için bizi satıp kasden leş gibi oynayacak kadar da vefasız art niyetli biridir. avrupaya gideblilir ama kasden leş gibi oynamak takımı iplememek ayrı bir durumdur

o sene bütün takim les oynadi, messi bile les oynar mustafa sarp gibi oyuncularla oynarsa :red:
ve arda bedava göndermedik 13 milliona gitti o paraynanda kendimizi bokluktan kurtara bildek

6 ay sonra gittiğinde yerine kimi koyacaksınız..burası form tutma yeri değil gelecekse sene sonuna kadar gelsin 6 aylığına olmaz ...

Geri
Üst Alt