- 24 Kasım 2008
- 8.263
- 92
- 1.513
6 ay bile olsa isterim Arda'yi. Gruptan cikarsin bizi yeter. Podolski-Sneijder-Arda uclusu ile de cikariz diye düşünüyorum bir sekilde gruptan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neymar da öyle birşey olduğunu hatırlamıyorum zaten ondan sonra yasak geldi.Barca bize yollamaz neymar uyguladigi gibi alt yapida barca sistemini ogrenmesini isteyecektir
Suarez in durumu farklı idi Fifa dan ceza aldığı için oynamama cezası vardıNeymar da öyle birşey olduğunu hatırlamıyorum zaten ondan sonra yasak geldi.
Suarez de yapmışlardır ondada 6 ay gibi süre değildi sanırsam daha kısa bir sureydi. Arda için olabilmesi yüksek bence.
Farklı birşey demedim bende zaten ancak sonuçta oynayamıyordu ama Arda gibi çok uzun süre değildi diye hatırlıyorumSuarez in durumu farklı idi Fifa dan ceza aldığı için oynamama cezası vardı
6 ay bile olsa isterim Arda'yi. Gruptan cikarsin bizi yeter. Podolski-Sneijder-Arda uclusu ile de cikariz diye düşünüyorum bir sekilde gruptan.