arda'nın 6 aylığına galatasaray'a kiralanması

6 ay bile olsa isterim Arda'yi. Gruptan cikarsin bizi yeter. Podolski-Sneijder-Arda uclusu ile de cikariz diye düşünüyorum bir sekilde gruptan.

arda Galatasaray'ın evladıdır. o dönem şahsen gitmesini istiyordum. çünkü sene içerisinde gereksiz yere adama yüklendiler, psikolojik baskı kurdular. arda şunu yaptı, arda bunu yaptı, yok sinema kapattı, yok efendim arda çok ... yapıyormuş da ondan dolayı sakatlanmış. arda'nın buradan gidip de en azından kendini kurtarmasını istiyordum. zaten o saatten sonra da bize fazla hayrı dokunmazdı. adamı o kadar yıpratmışlardı ki adam röportaj sırasında ağladı bile. ama arda şu konuda hata yaptı. durdu durdu transferin son haftasında atletico'ya gitti ve adeta bizi yüzüstü bıraktı. o saatten sonra yeri doldurulması neredeyse imkansızdı, nitekim riera alındı, ama hiçbir şey yapamadı kanatta(gerçi sonradan sol bek olarak faydalandık). bu sebeple arda'ya kırgınlığım var. ama arda bu takımın evladıdır. gerçek Galatasaraylıdır. o parçalı formayı sırtına geçirdiği gün kırgınlıklar, küslükler biter.

bu 6 aylık transfer olayı olmuyormuş. uefa yasaklamış tarzında şeyler duydum twitter'da. böyle bir yasak yoksa ben de gelmesinden yanayım

Gördüğüm en tuhaf yorumlar ya burda bazı kişiler Fener'e Nani geldi yok bize Niasse filan muhabbeti yapıyor 41m € değerindeki her seferinde dilinde Galatasaray eksik olmayan Atletico'da olsun nereye giderse gitsin ismimizi zikreden bedavaya reklamımızı yapan şampiyonluk maçımızda Arena'da stada gelip izleyen Arda Turan'ı beğenmeyip burun kıvırıyo bu kişiler herhalde Galatasaray Messi'yi Ronaldoyu filan getirecek sanıyor yada Arda Turan'dan daha Galatasaray'a düşkün biri gelicek bekliyor. Biraz gerçekçi olmak lazım 6 aylıkta olsa Arda Turan'ın Galatasaray'da olması hem Reklam Hem Galatasaray için büyük bir şans olurki bence bu mümkün gözükmüyor bizde oynaması durumunda Ş.Ligine adını yazdıramayabiliriz çünkü böyle bir transferde mümkün olmayabilir. Ama tabikide Arda Turan'ı Galatasaray'da görmek isterim. Şuan bence Arda Turan bir MARKA'dır.

İçimden bir his bu iş olacak.

Lukas Podolski , Arda Turan , Yasin Öztekin rotasyonuna bir kaliteli sağ kanat oyuncusu daha eklenebilir.

O zaman üst düzey kanat rotasyonumuz olur.

Ne Ardası arkadaşlar adam transfer olmuş.Kendisi için hayırlı olsun.Gerçekçi icraatler gerek bize.Adam gibi oyuncular almaya bakalım.Yok yarım sezon gelecekmişte bilmem ne eee ondan sonra ne olacak.

barça niye istesin bunu anlamıyorum bu adamın sakatlanma ihtimali yok mu bizde oynarken?

ben olsam barçalı yöneticilerin yerinde koyarım adamı alt takıma antremana cıksın formunu korusun diye

Adam gelse bile bizimle :

1. Sadece 6 ay oynayip gidicek ve bunun yüzünden eminim'ki bizimkiler sag tarafa transfer yapmiyacaklar, yani 6 ay sonra o kanat yine otoban'a döner.
2. Bizimle CL maçlari oynamiyacak, sadece süperlig.
3. Sahsen Arda Turan'i çok begenirim ama korkarim'ki bizim yerliler lobbisini daha'da güçlendirir.

Insan tabiki duygusal anlamda gelmesini ister...zaten Barcelona bence vermez, Suarez gibi yaparlar.

Barca bize yollamaz neymar uyguladigi gibi alt yapida barca sistemini ogrenmesini isteyecektir

Barca bize yollamaz neymar uyguladigi gibi alt yapida barca sistemini ogrenmesini isteyecektir
Neymar da öyle birşey olduğunu hatırlamıyorum zaten ondan sonra yasak geldi.

Suarez de yapmışlardır ondada 6 ay gibi süre değildi sanırsam daha kısa bir sureydi. Arda için olabilmesi yüksek bence.

Neymar da öyle birşey olduğunu hatırlamıyorum zaten ondan sonra yasak geldi.

Suarez de yapmışlardır ondada 6 ay gibi süre değildi sanırsam daha kısa bir sureydi. Arda için olabilmesi yüksek bence.
Suarez in durumu farklı idi Fifa dan ceza aldığı için oynamama cezası vardı

:) hangi saf 41 milyon € verdiği adamı Türkiye ligine gönderir ve üzerine Şampiyonlar liginde maça çıkarır :D

6 ay bile olsa isterim Arda'yi. Gruptan cikarsin bizi yeter. Podolski-Sneijder-Arda uclusu ile de cikariz diye düşünüyorum bir sekilde gruptan.

ne gruptan çıkarması daha bir fener maçı almışlığı yok, arda tek başına bişey yapıcak bir oyuncu değil.

Geri
Üst Alt