- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
Doğru 1 tercihNev'i-zade uygun mudur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru 1 tercihNev'i-zade uygun mudur?
CL maçı olsa hakem o korneri kullandırmaz idi. Kaleciye perdeleme yapabilirsin ama müdahele etmeden, özellikle kornerin kullanılması ile birlikte Rizeli oyuncunun sağ kolu perdeleme amacından çıkıp engelleme amacına gidiyor.Bence faul olacak bir perdeleme yok. Ha bizim ligde sürekli çalınır derseniz katılırım ama CL maçı olsa muhtemelen golü verirdi hakem.
arkadan bodoslama ittiiyor kontrlsuz giriyor. bence net penaltida hem futbolcular hem hakemler futboldan soguttu beniTop kimsenin kontrolünde değil müdahale de sert değil, devam edebilirdi Linnes.
Benzeri bize çalınsa öyle penaltı mı olur deme ihtimaliniz %100
forumun demirbasi agir olur biraderrakip hep 12 kişi
fatih hocam ne yapsın zaten bu durumda
ÖLÜMÜNE FATİH TERİM ULAN
abicim zaten kasitli yapiyorlar. yonetimde gucsuz birsey yapamiyor. bak fiko vara salladi simdi var sistemi iyi diyor ne yazikki fiko daha iyi yaliyorLinnes'in pozisyonu ise penaltı. Özellikle ters acı görüntüsünü gören hiç bir hakem, ki bu acı VAR görüntülerinde de var, bu pozisyona penaltı calmamazlık yapmaz.
Pozisyon yorumları için teşekkürler Erman hocam.Erman hoca Rize'nin golünün iptali doğru dedi ben de katılıyorum. Ceza sahası içerisinde kaleciye markaj yapamazsın, kalecinin dokunulmazlığı vardır hele ki altı pas bölgesinde. Linnes'in hareketi de net penaltı. Omuz omuza değil arkadan itme var. Aynı penaltıyı Trabzon'a çalmışlar. Erman hoca da öyle dedi zaten Linnes'e yapılan hareket penaltı hatta Abdülkadir'e yapılan daha hafif dedi. Daha hafif olan verildi lakin bize yine çalınmadı alıştık artık.
Amma ve lakin hakeme laf edecek maç değil bu. Senin takımın lig sonuncusuna kendi sahasında 2-0'dan maç veriyor. Bunun izahı bahanesi olamaz. Yönetim, hoca ve futbolcular suçu önce kendilerinde arayacaklar.
Artık şahsen pek şeyimde değil. Dün ilk 11'i gördüğüm zaman geçen hafta olduğu gibi maçı izlememe kararı aldım. İkinci yarı Linnes girdiği için açtım ama pişman oldum. Bu sezon bu takımdan hiç bir cacık olmaz.abicim zaten kasitli yapiyorlar. yonetimde gucsuz birsey yapamiyor. bak fiko vara salladi simdi var sistemi iyi diyor ne yazikki fiko daha iyi yaliyor
Sen kimsin?forumun demirbasi agir olur birader
forumun muhtariyim sayin demirbasSen kimsin?