Ardı Arkası Kesilmeyen Hakem Hataları

Net olarak dograniyoruz.

M.cengiz kasa kolayligi saglayamadi. Maas odenmiyor futbolculara. Takim iceriden maas alamayan futbolcular tarafindan ve tff tarafindan sabote ediliyor. Tetikciler degisiyor , sonuc degismiyor.

M.cengiz oyuncu satip 1-2 oyuncu kiralayacak. Futbolcularin satisindan gelen para maaslara gidecek cogunlukla.

FT bizim bu donemde tek sansimiz. Ona destek olmak disinda baska opsiyonunuz bu onumuzdeki 3-4 yil icin yok. FFP bitene kadar FT ile yola devam!

Bence faul olacak bir perdeleme yok. Ha bizim ligde sürekli çalınır derseniz katılırım ama CL maçı olsa muhtemelen golü verirdi hakem.
CL maçı olsa hakem o korneri kullandırmaz idi. Kaleciye perdeleme yapabilirsin ama müdahele etmeden, özellikle kornerin kullanılması ile birlikte Rizeli oyuncunun sağ kolu perdeleme amacından çıkıp engelleme amacına gidiyor.

Top kimsenin kontrolünde değil müdahale de sert değil, devam edebilirdi Linnes.

Benzeri bize çalınsa öyle penaltı mı olur deme ihtimaliniz %100
arkadan bodoslama ittiiyor kontrlsuz giriyor. bence net penaltida hem futbolcular hem hakemler futboldan soguttu beni

rakip hep 12 kişi

fatih hocam ne yapsın zaten bu durumda

ÖLÜMÜNE FATİH TERİM ULAN

Linnes'in pozisyonu ise penaltı. Özellikle ters acı görüntüsünü gören hiç bir hakem, ki bu acı VAR görüntülerinde de var, bu pozisyona penaltı calmamazlık yapmaz.

Linnes'in pozisyonu ise penaltı. Özellikle ters acı görüntüsünü gören hiç bir hakem, ki bu acı VAR görüntülerinde de var, bu pozisyona penaltı calmamazlık yapmaz.
abicim zaten kasitli yapiyorlar. yonetimde gucsuz birsey yapamiyor. bak fiko vara salladi simdi var sistemi iyi diyor ne yazikki fiko daha iyi yaliyor

Linnes'in pozisyon buz gibi penaltı. Geçen hafta Onyekuru'nun iptal olan penaltısı da öyle. Dünkü maçta, attığımız birinci golü de iptal edecekti hakem ama kör göze parmak olur diye etmedi muhtemelen.

Erman hoca Rize'nin golünün iptali doğru dedi ben de katılıyorum. Ceza sahası içerisinde kaleciye markaj yapamazsın, kalecinin dokunulmazlığı vardır hele ki altı pas bölgesinde. Linnes'in hareketi de net penaltı. Omuz omuza değil arkadan itme var. Aynı penaltıyı Trabzon'a çalmışlar. Erman hoca da öyle dedi zaten Linnes'e yapılan hareket penaltı hatta Abdülkadir'e yapılan daha hafif dedi. Daha hafif olan verildi lakin bize yine çalınmadı alıştık artık.

Amma ve lakin hakeme laf edecek maç değil bu. Senin takımın lig sonuncusuna kendi sahasında 2-0'dan maç veriyor. Bunun izahı bahanesi olamaz. Yönetim, hoca ve futbolcular suçu önce kendilerinde arayacaklar.

Erman hoca Rize'nin golünün iptali doğru dedi ben de katılıyorum. Ceza sahası içerisinde kaleciye markaj yapamazsın, kalecinin dokunulmazlığı vardır hele ki altı pas bölgesinde. Linnes'in hareketi de net penaltı. Omuz omuza değil arkadan itme var. Aynı penaltıyı Trabzon'a çalmışlar. Erman hoca da öyle dedi zaten Linnes'e yapılan hareket penaltı hatta Abdülkadir'e yapılan daha hafif dedi. Daha hafif olan verildi lakin bize yine çalınmadı alıştık artık.

Amma ve lakin hakeme laf edecek maç değil bu. Senin takımın lig sonuncusuna kendi sahasında 2-0'dan maç veriyor. Bunun izahı bahanesi olamaz. Yönetim, hoca ve futbolcular suçu önce kendilerinde arayacaklar.
Pozisyon yorumları için teşekkürler Erman hocam.

abicim zaten kasitli yapiyorlar. yonetimde gucsuz birsey yapamiyor. bak fiko vara salladi simdi var sistemi iyi diyor ne yazikki fiko daha iyi yaliyor
Artık şahsen pek şeyimde değil. Dün ilk 11'i gördüğüm zaman geçen hafta olduğu gibi maçı izlememe kararı aldım. İkinci yarı Linnes girdiği için açtım ama pişman oldum. Bu sezon bu takımdan hiç bir cacık olmaz.

Bu sezon rakiplerimizin kollanmasi biraz dizginlendi ama bu kez bizim aleyhimizde cok pozisyon oluyor

Ne yalan söyleyeyim ben biktim artik hep hakemlerin konusulmasindan. Hatalar var mi? Evet hem de yiginla var.

Ama sanki herseyin sorumlulari sadece hakemlermis gibi bir algi olusuyor son haftalarda taraftar nezdinde. Abi biz sezon basindan beri ne oynuyoruz bunu aciklayabilecek tek bir kisi bile var mi.

Zayifsan dört bir yandan ezerler, su siralar da net bir sekilde bunu yasiyoruz. Hem takim hem hoca hem de kulüp yönetimi olarak cok ama cok zayif haldeyiz bu sene. Öyle gözüküyor ki bu durum da kolay kolay degismeyecek önümüzdeki sürecte.

Kimse Galatasarayin hakkini savunamiyor, kimse bu olaya DUR diyemiyor. Ne yapacagiz ne edecegiz hic bilmiyorum.

Şu hakem hataları olmasa rezil halimizle şampiyonluğun en güçlü adayiydik.

Ailenizden çıksın şerefsiz hakemler.

Bu pozisyona penaltı demeyen bence Amerikan futbolu izlesin. Linnes adamın önüne geçmiş mi geçmiş, avantaj Linnes'de, arkadan rakip oyuncunun nizami olmayan şarjı var bu ister şiddetli olsun ister daha hafif avantaj sahibi Linnes'in dengesini bozuyor. Oyuncular yan yana değil ki omuz omuza mücadele olsun. O müdahale ile düşmeyedebilirdi de diyebilirsiniz fakat futbolda böyle bir şey yok. "Oyuncu penaltıyı aldı"nin tanımı bu pozisyon. Ceza sahası içinde arkadan müdahalede bulunmayacaksin. Bu pozisyon ceza sahası dışında olsa hakem faul verirdi. Haftalardır doğranıyoruz. Kötü oynadığımız bu gerçeği değiştirmiyor ya da kötü oynamamız hakemler tarafından doğranmamızı meşru kılmıyor. Her 2-0'dan maç verenin penaltısı verilmesin o zaman. Hatta hakemler böyle kararlar vermese belki de bu kadar kotu oynamayacak, psikolojik olarak dağılmayacaktık.

Son düzenleme:
Lig sonuncusundan sacma 2 gol yemeyeckain ama bi gercek var ki bize karsi olsa net calinacak penalti linnesin pozisyonu.omzuyla beline temas var sonrasinda da adamin koluyla itisi var. bizim net golumuzu gidip varda defalarca izleyen adamlarin hem bu macta hem konya macinda vara gidip izlememesi skandal.allah askina birinci golumuzde vara cagiracak defalarca izleyecek ne vardi? Bizim ustumuze bi oyun donuyor ama cozemiyorum taraftari sahaya mi indirmeye olay cikartmaya mi calisiyorlar nedir.

Birinci golun oncesinin izlenmesi dogruydu hatta yardimci ile birlikte izlediler , cunku pozisyonda bizim oyuncumuzun topu surmek icin durttugunde istemsizce mi rakibin ayagina carptigi mi, yoksa rakip oyuncunun topu celmek icin mi vurdugunun tesbiti gerekiyor bu 1

ikincisi top ayaklara vura vura gidiyor , en son oynayanin rakip oyuncu olduguna kanaat getirdikten sonra bir de son kez garry ye carpip carpmadiginin tesbiti yapilmasi lazim

cunku bu sayilan iki madde de golun iptalini getirirdi , izlemeleri de verdikleri nihai karar da dogru

linnes in pozisyonunun da izlenmemesi bir o kadar dogru , cunku hakem ile video hakem arasindaki konusmada , hakem elbette ki "gorusum acikti , omuzdan bir mudahale gordum ama yeterli gormedim" dedi , ve bunu itiraz eden oyuncularimiza da gosterdi . video hakem , hakemin net sekilde gorup degerlendirdigini belirttigi bir pozisyon icin hakemi monitore gondermez

eger pozisyonda orta hakemin gormedigi veya yorum hakkinin disina cikan bir durum olsaydi , mesela hakem yukariya bakarken alttan bir celme vb. "git bir daha bak" derlerdi

yalniz VAR protokolunun dogru uygulanmis olmasi ,hakemin verdigi kararin dogru oldugunu gostermez. mac gununden beri yaziyorum , karar hatali , yorumun faul seklinde yapilmasi gerekirdi.

cogu hakem penalti demis , demeyenler var , cogu macta verilir , arada verilmeyen de olur , keza forumda da penalti diyen oldu , degil diyen oldu

boyle pozisyonlar yoruma aciktir ama ali palabiyik in da yorumu lehimize kullanacagini dusunmek saflik olur ... yine de pozisyon hakemin idam edilecegi tip bir pozisyon degildi,

rize nin iptal edilen golunde de , yine yorum hakki olan bir pozisyon ama verdigi karar bence dogru , kaleciye bir perdeleme var , muslera bunu kullanmis olabilir ama ihlal yapiyor hucum oyuncusu ... yine merak edenleriniz olabilir , bu pozisyonda da video hakem devreye giremez, rizelilerin itirazi yersiz , cunku top henuz video hakem asamasina girmeden hakem dudugu caliyor , duduk caldigi andan itibaren olan hic bir olay hukum ifade etmez , geriye islemez ... duduk caldigi anda ortada bir gol yoktur , atilmamistir , atilmayan golun de incelemesi olmaz

ofsaytlarda bu yuzden , golle sonuclaninca ya da oyun durunca bayragi kaldirin diyorlar , mesela hakem bayrak kaldirsa , hakem oyunu durdursa , o esnada oyuncu golu atsa ve ofsayt olmadigi sonradan gorulse bile gecmis olsun , duduk caldigi anda olay biter

bu duduk hatasindan mac tekrari bile oldu bu ulkede

MHK da 'kural hatası' dedi

Geri
Üst Alt