Ardı Arkası Kesilmeyen Hakem Hataları

Pozisyon penalti arkadaslar . Beni biliyorsunuz , genelde sevilmem bu ortadan konusmalarim sebebiyle . Fakat burada dogruya dogru , linnes itiliyor , iten adamin niyeti topa hakimiyet degil , keza omuzlar carpismiyor , el acarak itiyor

Buna penalti verilmemesinin sebebi , o sarjla adam dusmez dusuncesi , ama burada siddet belli oluyor , kotu niyetli bir hareket

Tamam bunu calmadi diye hakem idam edilmez , cunku hakem yorumuna kalan pozisyon ama penaltiya cok daha yakin bir yorum gerektirir

Iptal edilen golde de grilik var ama o da faule yakin . O da yorumluk pozisyon . Dediginiz gibi buna gol verilen ligler de olabilir . Perdeleme var gibi goruluyor , sahsi kanaatim faul oldugu yonunde ama gol de verse bu da idamlik karar degil

Ilk verdigi goldeki karari dogru , ofsayt yok

vur kiliti ozaman!!!!
hayret bisey linnesi arkadan net bir sekilde yitiyor, nasil penalti yok dersin??
Niye yav başkası penaltı desin ne değişecek.

Linnes'i düşürecek bir müdahale yoktu orada vücudunu araya koysa zaten adamı geçerdi, o dklarda oyuncuların kolay düşmesine karşıyım aç ortanı bir şey çalınacaksa yine çalınır.

Penaltı falan yok

Önce o 2 golü yemeyeceksin ayrıca lig sonuncusundan.

Bundan çok daha basitinde bu akşam penaltı verildi.. Bize karşı bu düdük çok kolay çalınırken lehimize nerdeyse hiç çalınmıyor.. Bu kadar standartsızlık olmaz olamaz.. Ve sene başından beri belki 10 sefer aynı olay yaşandı 1 kez bizim lehimize karar çıkmadı..ortadaki tüm pozisyonlar aleyhimize sonuçlandı.. Çok net sistematik olarak hakkımız yeniliyor her hafta.. Son 3 maç belki 9 puanla kapatacakken 2yle kapatıyoruz..
Tamam takıma kızalım ama bu kadarı tesadüf olabilir mi takım bok gibi de olsa adil hakem yönetiminde şu an zirvedeydik herşey rağmen

Bundan çok daha basitinde bu akşam penaltı verildi.. Bize karşı bu düdük çok kolay çalınırken lehimize nerdeyse hiç çalınmıyor.. Bu kadar standartsızlık olmaz olamaz.. Ve sene başından beri belki 10 sefer aynı olay yaşandı 1 kez bizim lehimize karar çıkmadı..ortadaki tüm pozisyonlar aleyhimize sonuçlandı.. Çok net sistematik olarak hakkımız yeniliyor her hafta.. Son 3 maç belki 9 puanla kapatacakken 2yle kapatıyoruz
Üstat çalınmayacağı çok belli değil mi

TFFnin kasıtlı olarak bel altı vurduğu keza çok belli değil mi

İyi değiliz aksine çok da kötüyüz biraz top oynasak bunları tartışmayacağız bile. İyi olanı sahadaki oyunlarla kimse yenemez.

Medyada tek rıdvan penaltı değil demiş sanırım, erman dahil herkes penaltı demiş. Türkiyede bunun çok daha hafiflerine penaltı çalınıyor, bence de penaltı vermeliydi en azından bir VAR'a bakmalıydı.

Niye yav başkası penaltı desin ne değişecek.

Linnes'i düşürecek bir müdahale yoktu orada vücudunu araya koysa zaten adamı geçerdi, o dklarda oyuncuların kolay düşmesine karşıyım aç ortanı bir şey çalınacaksa yine çalınır.
adam siddetli bir sekilde yitiliyor sen hala orta ac diyorsun, ben seni arkadan sen hizla kosarken yiteyim, orta yapabilecekmisin, hepimiz top oynadik gözünüzü seveyim.

Burada problem tek bir pozisyon degil. Takdir hakki veya yorum gerektiren ve sayisi git gide artan tum pozisyonlar aleyhte kararla sonuclaniyor

Bak dikkat edin . Lehimize cikan kararda , rize nin gol iptali , var sistemi disindaydi . Eger gol olduktan sonra ikilem olussa gol verilebilirdi , neyse ki havada dudugu calmisti

Ali palabiyik i art niyetle suclamiyorum ama her mac ayni sey

Penaltıydı değildiden öte su pozisyonun aynısı bjk ya da fenere olsa ya da bizim rakibimize olsa penaltı verilirdi hem de var gibi bir sistem varken o kadar ekrana bakipta kesin verilirdi

Bugun oynanan karsilasmada ben bir hakem hatasi goremedim. Hangi posisyonda tam olarak bahsediyorsunuz. Penalti diye dusundugunuz posisyon ise o penalti degil. Rizeli oyuncu hafifce dokunuyor ve Linnes anlamsizca kendini yere birakiyor belki birakmasa top Linnesde kalip posisyona girecez bu mac %100 bizim hatamizdan gitti 2 puan.

Benim Dikkatimi çeken bizim attığımız golde dakikalarca golümüzü izleyen hakem.Son dakikalarda olan penaltı pozisyonunu izlemedi bile.

Çünkü arada kalınabilecek her pozisyonda bizim aleyhimize çalma emri verilmiş.
Her golümüzü izliyorlar birşey bulmak için.

Adam gibi bir yönetim olmadığı için oluyor bütün bunlar, zerre baskı oluşturamıyoruz ki.

adam siddetli bir sekilde yitiliyor sen hala orta ac diyorsun, ben seni arkadan sen hizla kosarken yiteyim, orta yapabilecekmisin, hepimiz top oynadik gözünüzü seveyim.
Bence şiddetli değil ama hafif de değil o anda topu sola çekse düşmez öncesinde Linnes elini adama yakınlaştırıyor aslında o noktada o pozisyon bitiyor.

Aleyhimize çalınsa bu nasıl penaltı denileceğine eminim açıkçası. Neyse gerek yok bunları tartışmaya.

Bu hakemlerden sana penaltı falan beklemeyeceksin. Pozisyon penaltı ceza alanı içerisinde bir oyuncunun dengesini bozan en ufak bir haraket dahi olsa o pozisyon penaltıdır. Anlamıyorum bu kadar mı futbol bilginiz yok yoksa bilerek mi yapıyorsunuz. İster sert ister yumuşak olsun pozisyon PENALTI. Linnese arkadan yapılan çok net bir şarj var arkadaş kör müsünüz? Adam hızla içeri doğru katediyor zaten. Arkadan gelip linnesi bozuyor. Kimlerle futbol konuşuyoruz allahım ya. Şu pozisyonu bile tartışıyoruz. Zaten asıl sıkıntı burda değil bu maçın buraya gelmesi. Ama bu forumda bu kadar futbol fakirlerinin olması canımı sıktı.

Bence Rize'nin gol temiz, Linnes'in pozisyon penaltı. Topa müdahale edemiyor ve rakibi bozuyor. Top sahanın öbür ucunda olsa da Linnes'i orada bozduğu için penaltı bence.

Penaltıydı değildiden öte su pozisyonun aynısı bjk ya da fenere olsa ya da bizim rakibimize olsa penaltı verilirdi hem de var gibi bir sistem varken o kadar ekrana bakipta kesin verilirdi

VAR’ın bizim ülkede yürürlüğe geçirilmesinin ana sebebi bu zaten. Ortada olan pozisyonlarda Galatasaray aleyhine karar verilsin!

Üstat çalınmayacağı çok belli değil mi

TFFnin kasıtlı olarak bel altı vurduğu keza çok belli değil mi

İyi değiliz aksine çok da kötüyüz biraz top oynasak bunları tartışmayacağız bile. İyi olanı sahadaki oyunlarla kimse yenemez.

Tamam top oynayalım da kimle? Bırakalım bizim ligi ben dünya futbolunda böyle bir cenabetlik hatırlamıyorum.. Orta saha göbekte oynayabilecek donk fernando badou belhanda akbaba yok yeminle kamera şakası gibi.. Bu kadar bokluk yetmezmiş gibi bir de hakemlerle uğraşıyoruz f5 maçındaki cezalar geçen hafta fernandoya verilen akıl dışı sarı kart inan hocaya da çok kızamıyorum..
İşte muğdatı da gördük kaç maçtır oynasın diyorduk celil yunus oynasa muhtemelen çok birşey de değişmeyecekti oynamayan adam hep şov yapacakmış gibi geliyor..
Bu sene net biçimde tüpçünün Terimi yeme senesi ilan edilmiş.. Biz daima önce takımı eleştirirz ama bu sene ben hocanın arkasındayım ne olursa olsun bu kadro bu hakemlerle ancak bu olur.. Sinirle kızıyorum bazen hocaya ama sakin kafayla durum böyle yani

Bence Rize'nin gol temiz, Linnes'in pozisyon penaltı. Topa müdahale edemiyor ve rakibi bozuyor. Top sahanın öbür ucunda olsa da Linnes'i orada bozduğu için penaltı bence.
Orda da musleraya yapılan bir perdeleme var yapmayın. Rizenin attığı gol çok net faul. Bizede verilmeyen 1 penaltımız var hakkımızı göz göre çaldılar yine.

Rizenin gol nasıl temiz ya.. İyi o zaman kornerden önce 6 pasa 1.90lık 2 oyuncunu koy kalecinin önüne topa çıkamasın gol olsun..

Geri
Üst Alt