Ardı Arkası Kesilmeyen Hakem Hataları

Durabilirler . Kurallarda cusseli 2-3 adamin kale sahasi icinde durmasina engel bir durum ya da madde yok

Fakat burada orada duran oyuncu kaleciyi hareket serbestligi konusunda kisitliyor , onu yapmasa , durdugu yeri bahane edip muslera aptala yatsa, gol derdim

Ama aminu burada kaleciyi kisitliyor kesinlikle . Bu pozisyon ozelinde faul diyorum ama o 2 adami koy kale sahasina konusu baska

Koyabilirsin

Vallah Fenerbahce formda olsa suande biz fenerbahcenin yerinde fenerbahcede bizim yerimizde olurdu.

Arkadaslar , futbolda kendisine mudahale edilmis yahut faul yapilmis bir adamin inatla devam etme zorunlulugu filan yoktur

Darbeye maruz kalan oyuncu bunun ustesinden gelmek zorunda degildir , gures yapmiyoruz ki

Faulse fauldur , futbolun da faul esigi orta seviyedir , ne rugby dir ne de basket kadar hafiftir

Bu hareket yoruma aciktir , verildigi de olur verilmeyip devam dendigi de . Hakemi bu pozisyon icin asip kesmem ama bir fikrim varsa bu iyi niyet barindirmayan , bozmaya yonelik ve en onemlisi "tek tarafli" bir mudahaledir ve fauldur

"Itilsen cekilsen de ayakta kalacaksin.." nedir yani ?

Ayak müdahalesi varsa penaltı derim onu görmedim. Burada kilit nokta her zaman ayaktır, futbolcu napsa da kurtaramaz durumu.

Ayaklari gectim, sag eliyle net itiyor, sonradan da hakemi kandirmak icin rize'li oyuncu kendini yere atiyor

Şu pozisyonlara itiraz etmeye yüzümüz olması için oyun oynamaları lazım bu eşeklerin. Adamlar bizden daha çok hakketti maçı bok gibi oynuyoruz yemişim hakem hatasını. Linnesin pozisyon da penaltı falan değil

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haksız atılan goller ile maç kazanmak istiyorum.

Başlarım adaletine.

Ülkede her şey düzgün de kafa patlatıyoruz burada.

Futbol falan da oynanmıyor zaten doğru düzgün yıllardır.

Altta bir sey gorunmuyor , zaten yukaridan itip hem rakibi hem kendi dengesini bozdugu icin savunma oyuncusu , o andan sonra zaten her turlu karisiklik olur ayakta da bacakta da

Yalniz penalti demekle beraber , video hakemle ilgili bir detayi da duzeltmek lazim . Bizde asiri sekilde git izle git izle muhabbeti basladi

Bunu elestirebilirsiniz , ama var sistemi hakem yorumlarini izleyip degistirsin ya da "en dogruyu" bulsun diye kullanilan , icat edilen bir sistem degil

Oyle olsaydi , korner , tac demeden adaleti saglamak icin herseye karisma ozgurlugu verilirdi

"Only unseen and clear mistakes.." der cikis bildirgesinde

Yani gorulemeyen yahut cok net "sana gore bana goresi olmayan" yanlislarda devreye girmesi lazim

Mesela ofsayt , mesela disaridan cevrilen bir top , mesela kale cizgisini gecmis bir top

Penaltilar isin icine sokulunca , burada hakem yorumu giriyor . Bir video hakem , orta hakemle konusurken "itmeyi gordum ama yeterli gelmedi" soylemine ragmen hakemi monitore cagirmaz

Ama video hakem alttan celme gormustur , orta hakem "o itme yeterli degil" dedi ise , o zaman gormedigi bir sey olduguna inanir ve kararini etkileyebilecek sey icin monitore cagirir

Yani bu itmeyi hakem gordu ve vermedi , burada video hakem israrci olamaz , sistem bunu ongormuyor

Maçın hakkı bizim değildi buna katılırım ama o pozisyon penaltı aminun pozisyonu da faul doğruları konusalim ama iste sen Galatasaraysın hepsini üst üste koyacaksın.

Demek ki hakem hatalarini kaniksamisiz Tüpçü amacına ulaştı

Bu romantik taraftar profili hala devam ediyor mu yav ? musleranın sıctıgı pozisyonda golü verse hakem 1 puanda gitmişti konya maçından sonra hakemi değil rezil futbolu konuşalım diye romantikler kudurup küfürler yağdırmışlardı hala bu romantiklerin olduğu görmek kulübün gidişatının özeti zaten

Pozisyon penaltı bence de. Sağ eli açmasa bise yok ama itiyor bildiğin.
Tabi işi buraya bırakan takım problremli.
Gecelim artık hakem, tff meselelerini de kendi oyunumuza bakalım. Oyunculardaki sorumsuzluklara bakalım. Başka şeylere bahane aramaktan oyun oynayamaz hale geldik. Kaçan puanlar tahammül edilecek gibi değil.
Yok forvet yokmuş, yok hakemler yanlış karar veriyormuş. Bunlar totalde %40 etkiliyosa %60 da biz hatalıyız.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu pozisyon pen6 degil.

Bir daha hakkimiz yenilirse tff binasima ciplak yuruyus gerceklestirmeye davet ediyorum.

Geri
Üst Alt