Arena'nın Sponsoru Redbull Olacak İddiası!

Stad için taş çatlasın yıllık 5 milyon Euro'luk anlaşma olur.10-15 yazılır.Sonrasında 5 milyon ile g üstüne otururuz.

kaç paraya olacak orası önemli. komik bir rakama sponsor olacaklarsa olmasınlar daha iyi.

Birilerinin sponsorluğuyla yükselecek kulüp değiliz o çubuklu yumuşakların dünyası için geçerli

Redbull maddi açıdan yeterli imkan sunuyorsa stada sponsor olsun yoksa değerini veren olsun

hala para peşinde olanlari görmek üzücü redbull dediğin firma spor faaliyetlerinde teknolojiyi sonuna kadar kullanan bir firma.
Kulüp yeni bir tesis projesine sahipken bu konuda artik kasarlasmis bir firmanın desteği ve danışmanlığında işlere imza atması gerekmekte.
Varsın 10 sene stad-tesis isim sponsorlugumuzu verelim karşılığında salzburg gibi bir tesisleşme ile ortaklık yapalım.
Senelik 10 milyon euro alıp yeni falcaolara para sacacagina altyapıdan her sene bu parayı çıkarabilecek çarkın oluşmasına yardimci olsunlar.

tesise harcanacak 40 milyon euro > sponsorluk adında 10 senede alacağın 100 milyon euro.

Nedeni basit bizimkiler asla güzel bir tesis için para harcmazlar max 20 milyon euro ile standart halı saha yapılacaktır.

Son düzenleme:
Seksi bir takıma seksibbir sponsor he. Unal Aysal baskanimizin izinden gitmek beni ziyadesiyle hosnut etmektedir

ortamlarda redbull sponsor dersin kim nerden bilecek

Yalandir yav
Dogruysa bile en fazla oyuncularin icecek ihtiyaclarina sponsor olurlar

Leipzig modeli istiyoruz

Umarım bizimle ilgili planları büyüktür
Sadece isim sponsorluğu yetmez

Hatta iyi niyet göstergesi olarak ilk önce Sorloth'u hediye ederek güzel bir adım atabilirler.

Shorloth muheteşem olur. Aslında sponsor olmasada bu hamle yapılabilir.

Bu adamı bjk veya fener alırsa bir adım öne geçerler.

Burak Elmas'ın nasıl bir networkü varsa adamlar yönetime gelmesini bekliyor sponsor olmak için...

Başkan adayları içinde başkanlığa en uygun kişi Burak Elmas'tır.

Faruk Süren'in de desteği ile başkanlığı bariz bir oy farkıyla kazanacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt