Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Yine saçmasalak konular açiyor bu rdash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yalan soyleyeyim daha 49 yil ust kullanim hakki senin olan bir yerdi asy arazisi. Sen istemedigin surece kaldirim tasi doseyemezleri. Ve bu sure 30-40 yil sonra bir 50 yil daha uzar giderdi veya cikacak bir yasa ilr kuluplerr peskea cekikirdi ve cekilme olayi cok yuksek.
Besiktas gibi yapip oraya stat yapsak devlet 5 kurus kazanamazdi.
Murhanin dedigunde hak var cunku o anlasmayla beraber seyran tepede otel, stat, tesis ve basketbol sahasi yapilabilecek buyuklukte ve anlasmadaydi.
Ama Işın celebi denilen adam adnan polat ile birlikte bu anlasmayi sadece bir stat boyutuna dusurmeyi basardi.
Ve az daha tapulu arazimiz olan cadir bile elimizden gidecekti.
Bu Galatasaraya yapilmis en buyuk hainliktir.
Konumuza gelirsek mecidiye koy satis bedeli + seyrantepede yarisi bizim ilk anlasmada kulube tahsil edilen bir miktar arazi agaogluna 250 milyon dolara satildi. Ayrica cevre araziler seri sekilde satisa cikti.
Unutulmus tepelik bolge gozde mekanlardan biri olmaya dogru ilerliyor.
Su anki anlasmaya gore evet devlet bedavaya kapatti.
Bu arada boyle bir konuyu biri size acarsa onlarla atasehir ve topuk yaylasini konusun birini devletin 1 liraya sattigi arsa vr digeri icin tff tarafindan verilen yardim 5 milyon eurodan konusun. Belki utanir susar
Ne yalan soyleyeyim daha 49 yil ust kullanim hakki senin olan bir yerdi asy arazisi. Sen istemedigin surece kaldirim tasi doseyemezleri. Ve bu sure 30-40 yil sonra bir 50 yil daha uzar giderdi veya cikacak bir yasa ilr kuluplerr peskea cekikirdi ve cekilme olayi cok yuksek.
Besiktas gibi yapip oraya stat yapsak devlet 5 kurus kazanamazdi.
Murhanin dedigunde hak var cunku o anlasmayla beraber seyran tepede otel, stat, tesis ve basketbol sahasi yapilabilecek buyuklukte ve anlasmadaydi.
Ama Işın celebi denilen adam adnan polat ile birlikte bu anlasmayi sadece bir stat boyutuna dusurmeyi basardi.
Ve az daha tapulu arazimiz olan cadir bile elimizden gidecekti.
Bu Galatasaraya yapilmis en buyuk hainliktir.
Konumuza gelirsek mecidiye koy satis bedeli + seyrantepede yarisi bizim ilk anlasmada kulube tahsil edilen bir miktar arazi agaogluna 250 milyon dolara satildi. Ayrica cevre araziler seri sekilde satisa cikti.
Unutulmus tepelik bolge gozde mekanlardan biri olmaya dogru ilerliyor.
Su anki anlasmaya gore evet devlet bedavaya kapatti.
Bu arada boyle bir konuyu biri size acarsa onlarla atasehir ve topuk yaylasini konusun birini devletin 1 liraya sattigi arsa vr digeri icin tff tarafindan verilen yardim 5 milyon eurodan konusun. Belki utanir susar
devlet yapmadı mı?
samiyen arazisi vs mi diyeceksin ?Devlet yaptı da, beleşe mi yaptı?
samiyen arazisi vs mi diyeceksin ?
* Devlet yaptı evet ,bizim camia stad falan yapamaz çok aşikar bir mevzu bu mevcut mali durum ortadayken,içten ve dıştan bir sürü çeteci fosil varken söylediğime kimse itiraz etmez sanırım.Yoo soru sordum ben. Sen devlet yapmadı mı dedin, ben de beleşe mi yaptılar dedim.
Sonuçta tüm stadlar devletin. Sadece üst kullanım hakkı kulüplerde.