Arjantin 1-0 Nijerya | 12 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Arjantin 1-0 Nijerya | 12 Haziran | Maç Sonucu | TRT 1

milito girdikten sonra kac pozisyon buldu nijerya?

Milito'yla ne alakası var çözemedim.

Veron çıktığı için olmasın o

evt veron savunma yapiyordu cok:)

bence bu takimin sansi yok bu formasyonla

higuain olmadimi rakip ezer arjantinin orta sahasini

ama higuain olunca mecburen messiyi geri cekiyor

o zmn da tevezin ne yaptigini anlamak zor oluyor garip garip yerlere gidiyor

zor ama bellide olmaz

Arjantin bu futbolu ile şampiyon olamaz bu turnuvada.Orta alanı ofansda çoğalamadığı gibi çok pas hatasıda yapıyor.Malesef maradonanın en büyük hatası cambiasso yu takıma almaması oldu.Veron maçda çok kötüydü ve çok pas hatası yaptı.İleri uçda ise tevez yokları oynadı,sadece 1 posizyonda takımına gol yolu açtı oda 4e 2 yakaladıkları posizyondaydı.

Maradona ise maç boyunca takımı izledi.Zaten teknik adamlık konusunda başarısız olan maradona eldeki güçlü kadrosuna rağmen umut veren bir futbol ortaya koyamadı.Grupdan çıkar arjantin ama sonraki maçlarda fazla ileriye gidemez.

Benim favori takımım ispanya.Takım oyunu ve total futbolda ispanya hem oyuncuları hemde kalitesi ile bu turnuvanın en güçlü ekibi.Şayet iniestada oynar ise ispanya şampiyon olur düşüncesindeyim..

Diğer söylediklerine katılırım ama Tevez ilk yarıda iyiydi. Bir pozisyonda Hugain'i karşı karşıya bıraktı. Onun dışında çok da top taşıdı ileriye etkili şekilde. İkinci yarıda biraz düştü oyundan ama söylediğin kontratak pozisyonunda yine topu taşıyan isimdi. Asıl Higuain yokları oynadı. Bunu gol kaçırdı diye söylemiyorum, gol pozisyonuna girmesi tek artısıydı ama onları da acemice harcadı, onun dışında aldığı topların çoğunu kaybetti.

su ana kadar iki oyuncu göz doldurdu

biri Messi digeri Gio

Diğer söylediklerine katılırım ama Tevez ilk yarıda iyiydi. Bir pozisyonda Hugain'i karşı karşıya bıraktı. Onun dışında çok da top taşıdı ileriye etkili şekilde. İkinci yarıda biraz düştü oyundan ama söylediğin kontratak pozisyonunda yine topu taşıyan isimdi. Asıl Higuain yokları oynadı. Bunu gol kaçırdı diye söylemiyorum, gol pozisyonuna girmesi tek artısıydı ama onları da acemice harcadı, onun dışında aldığı topların çoğunu kaybetti.

o 4 e 2 pozisyonda buyuk micti ne diyosunuz arkadaslar

en kotu ne yapilir diye sorsalar cevabim su olurdu

ortadan yardir yanina yaklasan adamin arkasina at topu

oyunu kanada acarsan gol olur gerek yok:)

Anasını satım bi gol daha atamadılar bu arjantin bişi yapamaz baksana verdiği pozisyonlara hal ve hareketlere :O

evt veron savunma yapiyordu cok:)

bence bu takimin sansi yok bu formasyonla

higuain olmadimi rakip ezer arjantinin orta sahasini

ama higuain olunca mecburen messiyi geri cekiyor

o zmn da tevezin ne yaptigini anlamak zor oluyor garip garip yerlere gidiyor

zor ama bellide olmaz

Veron lider sahada T.D'lik yapıyor adam.Herkesin ve benim beklediğimden oldukça iyi maç çıkardı.

Higuain'le alakası yok olayın.Zaten top defanstayken Tevez Messi Higuain anında pres yapıyorlardı rakibe.Sen Higuain'i görmüşsün bir tek. Maçta ne yaptığını anlamadığım tek adam Di Maria

Veron lider sahada T.D'lik yapıyor adam.Herkesin ve benim beklediğimden oldukça iyi maç çıkardı.

Higuain'le alakası yok olayın.Zaten top defanstayken Tevez Messi Higuain anında pres yapıyorlardı rakibe.Sen Higuain'i görmüşsün bir tek. Maçta ne yaptığını anlamadığım tek adam Di Maria

di maria ok de o pres yapiyor dedigin 2 adam sahadayken higuain yokken ben pres mres gormedim

O pozisyonun yeteri kadar etkili olmamasının sebebi kaçan adamların koşuları. Sağdaki adam iyice sola katetse, daha sağdan gelen Messi'nin önü kabak gibi açılacaktı. Başka alternatifler de olabilir tabi. Tevez nereye gitsin topu alıp, tabi kaleye doğru gidecek.

Arjantin'den bir cacık olmaz.Hollanda bile daha iyi oynuyor bunlardan.

Oyunun geneline bak reis.Pozisyon pozisyon değerlendireceksek işimiz var.Arjantin'de top taşıyan,top tutan bi Tevez var bi de Messi .Di Maria ne yapıyor belli değil

Geri
Üst Alt