Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: Arjantin 1-0 Nijerya | 12 Haziran | Maç Sonucu | TRT 1
milito girdikten sonra kac pozisyon buldu nijerya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
santosa laf atanlar ne dedigini bilmiyor
simdiye kadar en iyi messiydi ikinci santos
Milito'yla ne alakası var çözemedim.
Veron çıktığı için olmasın o
Arjantin bu futbolu ile şampiyon olamaz bu turnuvada.Orta alanı ofansda çoğalamadığı gibi çok pas hatasıda yapıyor.Malesef maradonanın en büyük hatası cambiasso yu takıma almaması oldu.Veron maçda çok kötüydü ve çok pas hatası yaptı.İleri uçda ise tevez yokları oynadı,sadece 1 posizyonda takımına gol yolu açtı oda 4e 2 yakaladıkları posizyondaydı.
Maradona ise maç boyunca takımı izledi.Zaten teknik adamlık konusunda başarısız olan maradona eldeki güçlü kadrosuna rağmen umut veren bir futbol ortaya koyamadı.Grupdan çıkar arjantin ama sonraki maçlarda fazla ileriye gidemez.
Benim favori takımım ispanya.Takım oyunu ve total futbolda ispanya hem oyuncuları hemde kalitesi ile bu turnuvanın en güçlü ekibi.Şayet iniestada oynar ise ispanya şampiyon olur düşüncesindeyim..
Ama Serdar Gio üretken değil![]()
Diğer söylediklerine katılırım ama Tevez ilk yarıda iyiydi. Bir pozisyonda Hugain'i karşı karşıya bıraktı. Onun dışında çok da top taşıdı ileriye etkili şekilde. İkinci yarıda biraz düştü oyundan ama söylediğin kontratak pozisyonunda yine topu taşıyan isimdi. Asıl Higuain yokları oynadı. Bunu gol kaçırdı diye söylemiyorum, gol pozisyonuna girmesi tek artısıydı ama onları da acemice harcadı, onun dışında aldığı topların çoğunu kaybetti.
oha nasil kapak taktin bana oyle susuyorum![]()
İroniydi nan.
evt veron savunma yapiyordu cok
bence bu takimin sansi yok bu formasyonla
higuain olmadimi rakip ezer arjantinin orta sahasini
ama higuain olunca mecburen messiyi geri cekiyor
o zmn da tevezin ne yaptigini anlamak zor oluyor garip garip yerlere gidiyor
zor ama bellide olmaz
benimki neydi![]()
Veron lider sahada T.D'lik yapıyor adam.Herkesin ve benim beklediğimden oldukça iyi maç çıkardı.
Higuain'le alakası yok olayın.Zaten top defanstayken Tevez Messi Higuain anında pres yapıyorlardı rakibe.Sen Higuain'i görmüşsün bir tek. Maçta ne yaptığını anlamadığım tek adam Di Maria
o 4 e 2 pozisyonda buyuk micti ne diyosunuz arkadaslar
en kotu ne yapilir diye sorsalar cevabim su olurdu
ortadan yardir yanina yaklasan adamin arkasina at topu
oyunu kanada acarsan gol olur gerek yok![]()
o 4 e 2 pozisyonda buyuk micti ne diyosunuz arkadaslar
en kotu ne yapilir diye sorsalar cevabim su olurdu
ortadan yardir yanina yaklasan adamin arkasina at topu
oyunu kanada acarsan gol olur gerek yok![]()
Onu diyorum işte ironiydi :lol: