Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.246
- 8.838
- 2.518
Bugün 700. Bölümü yayınlanacak. Vay be 1. Bölümü dr izlemiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili kemal , sen dahil tum izleyenlere bi nevi *grafiti jest'i gelmis ;Bugün *700. Bölümü yayınlanacak. Vay be 1. Bölümü dr izlemiştim.
murat zeynepli bölümler prime zamanlardıEngin efendi yine dönüyormuş.. Murat'tan temelli kurtulduk bir tek şu heriften kurtulamadık. CC müdürüm ile aynı pozisyonda. Bu herif yüzünden CC müdürü harcarlarsa benim için son bölüm olur.
Tabi herkese göre değişir. Benim için keşke şu an olsa dediklerim Sinan Bahadır, Bahar Ayan, Ali Akdoğan, Arda Atik, Mehmet Bozok. Neyse CC müdür de sıkıntı yokmuş.murat zeynepli bölümler prime zamanlardı
Ne kadar oldu ara vereli renktaş.uzun zaman sonra tekrardan diziyi izledim.Özlemişim ve ayrıca güzel bir bölümdü
Ne kadar oldu ara vereli renktaş.
Ovvv o mevzunun en az 10 yılı var. Sezon finali idi. Ertesi sene ilk bölümü maç izler gibi ayakta izlemiştim gerilimden. O zamanlar başkaydı.fikrim yok açıkcası ama çoook zaman olmuştur. En son aklımda kalan Rıza'yı kaçırıp çukura felan gömmüşlerdi sanki
Kadro aşırı bozdu eskiden Sinan Murat vesaire yan karakterler baya sağlamdı şu an saçma sapan bir ekip var Cevher mahvedecek bunları hadi bakalımOynadığı sezon ekibe gelen Leyla ve Muzo gibi verim veremeyen karakterlerin açığını kapatmış, sezonu kurtarmıştı. Şu anki ekibe karşı neler olur düşünmek istemiyorum.
Adamlar ellerince Icardi v.s. her oyuncu var sene başında bir de Osimhen getiriyor. (Candan Müdür harikasın.) Şimdi birde Yasemin Allen katıldı. Dizi kadrosu başka bir seviyeye doğru gidiyor.
neden kırmızı üstadAyrıca Yasemin hanımla kırmızı şarap yudumlamak isterim.