Engin efendi yine dönüyormuş.. Murat'tan temelli kurtulduk bir tek şu heriften kurtulamadık. CC müdürüm ile aynı pozisyonda. Bu herif yüzünden CC müdürü harcarlarsa benim için son bölüm olur.

Engin efendi yine dönüyormuş.. Murat'tan temelli kurtulduk bir tek şu heriften kurtulamadık. CC müdürüm ile aynı pozisyonda. Bu herif yüzünden CC müdürü harcarlarsa benim için son bölüm olur.
murat zeynepli bölümler prime zamanlardı

uzun zaman sonra tekrardan diziyi izledim.Özlemişim ve ayrıca güzel bir bölümdü

fikrim yok açıkcası ama çoook zaman olmuştur. En son aklımda kalan Rıza'yı kaçırıp çukura felan gömmüşlerdi sanki
Ovvv o mevzunun en az 10 yılı var. Sezon finali idi. Ertesi sene ilk bölümü maç izler gibi ayakta izlemiştim gerilimden. O zamanlar başkaydı.

Vay vay vay 90'lı yıllardan "Tilki Ekrem" gibi karakter ile tanıdığımız Saruhan Hünel bu bölümde Serdar Bulut rolünde.

Adamlar ellerince Icardi v.s. her oyuncu var sene başında bir de Osimhen getiriyor. (Candan Müdür harikasın.) Şimdi birde Yasemin Allen katıldı. Dizi kadrosu başka bir seviyeye doğru gidiyor.

11 yıl önce ölen dizi tarihinin en büyük düşmanı cevher geri dönmüş
@Murat Durmaz

Oynadığı sezon ekibe gelen Leyla ve Muzo gibi verim veremeyen karakterlerin açığını kapatmış, sezonu kurtarmıştı. Şu anki ekibe karşı neler olur düşünmek istemiyorum.

Oynadığı sezon ekibe gelen Leyla ve Muzo gibi verim veremeyen karakterlerin açığını kapatmış, sezonu kurtarmıştı. Şu anki ekibe karşı neler olur düşünmek istemiyorum.
Kadro aşırı bozdu eskiden Sinan Murat vesaire yan karakterler baya sağlamdı şu an saçma sapan bir ekip var Cevher mahvedecek bunları hadi bakalım

Geri
Üst Alt