Arsenal FC Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Arsenal Başlığı

Galatasaray'dan sonra dünyanın en sempatik 2. takımı... :)

Bergkamp zamaninda cok sevdim ve hala sempatimi koruyorum. Ama Wenger'in inadi sayesinde bu sempatim giderek azaliyor. Yazik ediyor Wenger.

Arsenal nedense Galatasaray'lı taraftarlarca Avrupa'da çok desteklenen bir takım :) sanırım UEFA'dan ötürü bu böyle :D Arsenal benimde hep ilgimi çekmiş, bilgisayar oyunlarında şans verdiğim takımların başında gelmişdir. Gerçekten Arsenal dünyada tüm zamanalrın en iyi ve en tanınmış 10-15 takımından biri. Gençlere yatırım yapmaları da ayrı bir güzellik. Ama Arsenal'in biraz kupa kaldırmaya ihtiyacı var! adamlar hep final, yarı final, çeyrek final oynuyor avrupa'da, ligde hep zirvede yer alıyor ama bir türlü kupa kaldıramıyor! finallerin takımı Arsenal :) o kadar istikrarlılar ki ikinciliği, üçüncülüğü hiç bırakmıyorlar. Ne bir adım yukarı çıkıyorlar nede bir adım aşağı iniyorlar :)

Clichy City'de , Gervinho Arsenal'de , Nasri ve Fabregas kalacak gibi duruyor.
,

Gervınho muthiş transfer, tipik arsenal transferi işte genc, dınamık, hırslı ve zenci :D Clichy çok büyük kayıp bence + City gibi nefret ettiğim bi takıma gitmesi üzdü beni. Birde Fabregas'ın aklı Barcelona'da, bence artık Arsenalde misyonunu tamamladı daha konsantre olamaz.

dk 16 . 2 -0 kölnü yeniyor arsenal 2 golde gervinho hatrick yapar gibi bu maç.

Barça fabregas ile uğraşacağına wilshere i alsın.

tumblr_lgqh5iPf9A1qb0jpao1_500.png

:tiphat:

Wengerin hastalığı yüzünden güzeli takım eriyor.Umarım inadından vazgeçer ve transfer yapar.Yoksa sene sonu Arsenal yönetimi olası başarısızlıkta kovucak ve efsaneliğine yazık olacak.

Eskiden Arsenal'den çok nefret ederdim.İki sebebi vardı;1)Henry, 2)Highbury.

Arsenal bu ikiliden ayrıldıktan sonra,özelliklede oynadığı futbolla birlikte Avrupa'da en fazla sempati duyduğum takımlardan biri oldu.

İlyas benim için de tam tersi. O Highbury 'deki Henry 'li 40 küsür maçlık yenilmezlik serilerinde izlediğim takım şu andaki Barcelona haricinde izlediğim en iyi takımdı. (2000 'deki Galatasaray da hariç)

İlyas benim için de tam tersi. O Highbury 'deki Henry 'li 40 küsür maçlık yenilmezlik serilerinde izlediğim takım şu andaki Barcelona haricinde izlediğim en iyi takımdı. (2000 'deki Galatasaray da hariç)

O takım dediğin gibi mükemmel bir takımdı,ama Anti-Henry'ci biri olarak Arsenal'e pek sempatim duymuyordum.Yoksa dediklerinde haklısın.Stat konusunda da nedenini tam olarak bilmesemde(Büyük ihtimal Henry nefretimden dolayı) hiç beğenmiyordum.

bu takıma acilen hamsik hazard mata ve jadson lazımki bunlar acilen ondan sonrada sol bek vs 1 2 transfer daha gerekiyor rayına girmek için arsenalden bi cacık olmaz bu sene

O takım dediğin gibi mükemmel bir takımdı,ama Anti-Henry'ci biri olarak Arsenal'e pek sempatim duymuyordum.Yoksa dediklerinde haklısın.Stat konusunda da nedenini tam olarak bilmesemde(Büyük ihtimal Henry nefretimden dolayı) hiç beğenmiyordum.

Henry'den nefret etmek Allah katında cezası çekilecek şeylerden biridir.

Eskiden Arsenal'den çok nefret ederdim.İki sebebi vardı;1)Henry, 2)Highbury.

Arsenal bu ikiliden ayrıldıktan sonra,özelliklede oynadığı futbolla birlikte Avrupa'da en fazla sempati duyduğum takımlardan biri oldu.

Bu konuya asla girme yine! ;) Henry'den nasil nefret edirlir, Messi'yi felan geciyor adam. Highbury'den nasil nefret edersin, onuda bilemiyorum :o)

Thierry Henry Arsenal Legend [HD] by VIPP1AY - YouTube

Highbury King! En büyük Arsenali Henry 01:09 ye bak videoda.... :D

Arsenal have had a 2nd bid for Gary Cahill rejected. "Way short" of £12m price. Full story on Tel website (and across BBC outlets...) soon.

Şu Gary Cahill alınsa da, rahatlasak.. :)

Aslında Phil Jones çok iyi transfer olurdu. Man. Utd. alarak çok büyük bir iş çıkardı.

Geri
Üst Alt