Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
chelsea tecavüz ediyor herhalde hemen link bulmalıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse kupaymış, bu sene ligi alır Arsenal
Yok be renktaş alamaz ligi falan, bu kadroyla çok zor
Cazorla-Mesut-Ramsey-Whilshere-Giroud-Rosicky müthiş adamlar. Özellikle Mesut ve Ramsey acayip formda bence şansları çok yüksek.
Evet ramsey ve mesut hakkaten çok iyi son dönemde ancak eninde sonunda formları düşecek, saydığın adamların kaliteli olduğuna bende katılıyorum lakin city+united ve kısmen chelsea'nin kadrolarıyla başa çıkabileceklerini sanmıyorum. Şuanda united çok kötü gidiyo oynadıkları futbolda pek bişeye benzemiyor ancak toparlanır diye tahmin ediyorum, Drogbanın chelsea'de oynadığı dönemdede ara ara Arsenal parlardı ama büyük maçlarda hep cortlardı lider özellikli winner oyuncu yok Arsenal'de o yüzden şampiyon olacaklarını sanmıyorum ama oladabilir tabi bekleyip görecez.
Bu kadroya v.Persie olaydı be ah ahh. Ama Arsen Wenger yıllardır yaptığı genç yatırımı ve inadının meyvelerini alacak gibi. Ramsey falan ayakta duramıyordu şimdi harika bir futbolcu oldu. Mesut'un oyun tarzı diğer oyuncularıda rahatlatmış gibi hepsi ayrı bir öz güven ile oynuyor bu sene ve çok zevk alıyorum maçlarından.