Arsenal FC Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Arsenal Başlığı

Ben bu tartışmayı öyle bir yere çekerim ki :D

Mourinho'nun yetiştirdiği kaç adam sayabilirsiniz ki bana ? :D

Arsene'nin kazandırdığı kaç kupa sayabilirsiniz ki bana ? diye soru yönelticem ama dönüş olarak borçtu,ekonomiydi diye döneceğinizden korkuyorum :lol:

Queresma var. Bildiğim sadece. Çok vardır. Koskoaca bir Porto takımı. Carvalho var, daha niceleri.

Quaresma Mourinho'yla hiç çalışmadı Porto'da. Porto'ya 2004'te geldi ve Mourinho o sezon Porto'dan ayrıldı. Carvalho'da Porto'ya geldiğinde zaten genç yetenek olarak Porto'dan Vitoria'ya satılmıştı veya kiralanmıştı ve Mourinho döneminde takıma tekrar döndü.

Arsene'nin kazandırdığı kaç kupa sayabilirsiniz ki bana ? diye soru yönelticem ama dönüş olarak borçtu,ekonomiydi diye döneceğinizden korkuyorum :lol:

Evet. Borç, ekonomi. Wenger'e yıldız transfer yapma izni verildi, istediğin parayı harcayabilirsin dendi. O bunu yapmadı. Arsenal'ın geleceğini kurtarmak için genç yeteneklere yöneldi. Borçlar kapanma noktasında bugün. Yok eğer Wenger bunu yapmasaydı, şimdi Liverpool, Milan ve diğer takımlar gibi borç batağında olabilirdi Arsenal.

Wenger'in kazandığı kupalara örnek ; Japonya Süper Kupası :D

kaç oyuncu yetiştirdiği değilde elindeki oyuncudan max. performansı genelde mourinho alır,sneijder i real den zorla gönderdiler şimdi geri bile alabilirler:asd:,milito dan süper verim aldı,zaten belli kalitesi olan oyuncularda mourinho neredeyse her oyuncudan maximum performansı alabiliyo,bu yüzden wenger bi geri dursun jose var önde,tabi bu barca ya geçileceği gerçeğini değiştirmiyo:cool:

kaç oyuncu yetiştirdiği değilde elindeki oyuncudan max. performansı genelde mourinho alır,sneijder i real den zorla gönderdiler şimdi geri bile alabilirler:asd:,milito dan süper verim aldı,zaten belli kalitesi olan oyuncularda mourinho neredeyse her oyuncudan maximum performansı alabiliyo,bu yüzden wenger bi geri dursun jose var önde,tabi bu barca ya geçileceği gerçeğini değiştirmiyo:cool:

Wenger kimden verim alamamış ? :D

Aklıma Sheva geldi nedense :)

Not ; Söz konusu Wenger olunca trolleşiyorum. O yüzden bu tartışmayı böyle heryere çekerim :D

wenger verim alamadı demiyorum ki jose hep maximum verimi alır diyorum,adam milito yu uçurdu,real den k.ına teneke bağlanıp kovdukları sneijder i kariyerinin zirve performansını yaşattı,barcelona gibi bi takıma karşı çok uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen gol yedirmedi,thiago motta da çok müthiş bi oyuncu değilde jose nin elinde uçuşa geçiyo herkes,bide herkes çok büyük yıldız oyunculara savunma yaptıramaz,adam eto yu sağ beke yakın oynatıyodu sürekli,real de takımı doğru dürüst gol yemiyo,ronaldo yu bile bekinin yanına getirtebiliyosa bu adamdan korkacaksın:D

wenger verim alamadı demiyorum ki jose hep maximum verimi alır diyorum,adam milito yu uçurdu,real den k.ına teneke bağlanıp kovdukları sneijder i kariyerinin zirve performansını yaşattı,barcelona gibi bi takıma karşı çok uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen gol yedirmedi,thiago motta da çok müthiş bi oyuncu değilde jose nin elinde uçuşa geçiyo herkes,bide herkes çok büyük yıldız oyunculara savunma yaptıramaz,adam eto yu sağ beke yakın oynatıyodu sürekli,real de takımı doğru dürüst gol yemiyo,ronaldo yu bile bekinin yanına getirtebiliyosa bu adamdan korkacaksın:D

Formata aykırı :) Wenger ne yaptı, Arsene ne yaptı onu tartışıyoruz burda :D

Tamam da şöyle bir fark var. Mourinho zaten iyi olan adamı iyi oynatıyor. Wenger tanınmayan adamı tanıtıyor. Henry, Juventus'tan gelirken bu adam forvet değil diyordu herkes. Geldi,kral oldu. Böyle Wenger'in kaç tane icraatı var. Mourinho, Drogba'yı alırken kimse Drogba kim ya? demiyordu,aradaki fark bu. Mourinho'nun yönettiği adamlar zaten potansiyeli olan formda oyuncular.

Ki Mourinho'nun da Quaresma,Shevchenko vb. gibi büyük ücretlerle alıp da oynatamadığı birçok adam vardır.

quaresma nın tutmayacağı belliydi zaten,mourinho onu kazanmak için çok uğraştığını söylemişti,o adam ingilterede italya da falan oynayamaz,anca kendi köyünde(portekiz) yada burdan devam edecek,shevaya bişey diyemem,ama bi yanda da sneijder,motta,milito gibi sıradan denilebilecek adamların mükemmel performansları var:cool:,ben zaten mourinho oyuncu keşfeder demiyorum dikkat edin,sadece müthiş verim alıyor diyorum.

quaresma nın tutmayacağı belliydi zaten,mourinho onu kazanmak için çok uğraştığını söylemişti,o adam ingilterede italya da falan oynayamaz,anca kendi köyünde(portekiz) yada burdan devam edecek,shevaya bişey diyemem,ama bi yanda da sneijder,motta,milito gibi sıradan denilebilecek adamların mükemmel performansları var:cool:,ben zaten mourinho oyuncu keşfeder demiyorum dikkat edin,sadece müthiş verim alıyor diyorum.

Kafam güzel, tam seçemiyorum. Burda Milito ve Sneijder hakkında sıradan adamlar mı yazıyor ? :D

milito sıradan değilse neden senelerce zaragoza da oynadı? neden büyük bi takım almadı?,zaragoza dan genoa ya gitti,30 yaşında geldiğinde inter e transfer oldu,bırakta bu adama da sıradan diyebilelim dimi,sneijder i de real den zorla gönderdiler,inter hariç kimse talip olmadı diye hatırlıyorum,real de büyük çöküş yaşadı çünkü,inter de coştu tekrar.

milito sıradan değilse neden senelerce zaragoza da oynadı? neden büyük bi takım almadı?,zaragoza dan genoa ya gitti,30 yaşında geldiğinde inter e transfer oldu,bırakta bu adama da sıradan diyebilelim dimi,sneijder i de real den zorla gönderdiler,inter hariç kimse talip olmadı diye hatırlıyorum,real de büyük çöküş yaşadı çünkü,inter de coştu tekrar.

Büyük futbolcu olmak için illa hemen mi büyük takımlarda oynamak gerekir ? Senin mantığınla gidersek o zaman Pele'de sıradan bir isim. Çünkü Brezilya dışında oynamadı, New York hariç.

Zaragoza'da ve Genoa'da hiç izledin mi Milito'yu ? Genoa'da gol kralı olan bir oyuncu sıradan bir oyuncumudur ?

Sneijder Real'de çöküş yaşamadı, istediği, alıştığı futbolu oynatmadılar. Sneijder'e Chelsea'de talipti.

senn benm mantığım yok hacı,adam 30 yaşına gelmiş, nerede; genoa,kaç sene nerede oynamış; zaragoza,evet izledim milito yu zaragoza da,genoa da da izledim,zaten son 4-5 senedir en az 15 golün üstünde atıyor,ama önemli olan sonuç 30 yaşında ve genoa da,zaragoza da oynarkende ispanya dan büyük bi takım transfer etmemiş,sıradan dediğim b.k atma anlamında değil,büyük takımlar için sıradan demek istiyorum,sneijder i de söyledim zaten durum aynı,futbol oynayamadı real de,zorla gönderdi yeni başkan hatırlıyorum,real den zorla gönderipte inter de tekrar elit oyuncu statüsüne geliyosan,aranılan adam oluyosan bu kimle alakalıdır:)

Dayı ne yaptın sen ya :) Çok üzüldüm :(

senn benm mantığım yok hacı,adam 30 yaşına gelmiş, nerede; genoa,kaç sene nerede oynamış; zaragoza,evet izledim milito yu zaragoza da,genoa da da izledim,zaten son 4-5 senedir en az 15 golün üstünde atıyor,ama önemli olan sonuç 30 yaşında ve genoa da,zaragoza da oynarkende ispanya dan büyük bi takım transfer etmemiş,sıradan dediğim b.k atma anlamında değil,büyük takımlar için sıradan demek istiyorum,sneijder i de söyledim zaten durum aynı,futbol oynayamadı real de,zorla gönderdi yeni başkan hatırlıyorum,real den zorla gönderipte inter de tekrar elit oyuncu statüsüne geliyosan,aranılan adam oluyosan bu kimle alakalıdır:)

Elit olmak için illa büyük bir takımda oynamak gerek di mi ?

neyse hocam yatacağım zaten uykum geldi,biz anlaşamayacağız sanırım:yenieek:

Peki hacı. İyi geceler :)

Tartışack adam yok mu ? :D Wenger'e sataşın azcuk :D

Wenger adam değil adam olsaydı şampiyon yapardı geçen sene.

Geri
Üst Alt