Arsenal FC Takip Başlığı

Cevap: # Official Arsenal Başlığı

De Liverpool'a sallamasın bu golleri bi daha:) gitsin manu 'ya chelsea'ye atsın.

Tüm golleri peki izleyebildin mi yoksa orda da mı sorun var?

Rutube dan izledim, sagolasin.

Forumlarda paylastiginiz zaman youtube dan da sorunsuz izliyorum ama youtube.com dan izliyemiyorum kac aydir. Yeni flash player lazim diyor. Benimki en son cikan flash player zaten...

DNS ayarlarını değiştir o zaman çalışıyor

Bu Arsinil sey degil miydi yaa

Hani yendigimiz?

DNS ayarlarını değiştir o zaman çalışıyor

Ben bu islerden anlamiyorum malesef. Ayrica duydugum kadariyla degistiremiyorum dns, ip adresleri falan. Bana 2 sene önce interneti acarken verdikleri chello-internet ayarlari hala öyle duruyor, birsey degistirdin mi internetin calismiyormus...

Cevap: # Resmi Arsenal Başlığı

Arsenal Aston Villa önünde su an .Maça iyi başlayan taraf Arsenal.Fabregas Yedek.

izlemek isteyen varsa bana pm yoluyla ulassın.

ilk 15 dakika ve cok güzel bir maç oluyor .Ayrıca eduardo'ya o golü atamayacaksa neyi atacaksın diye sormak lazım.

Ayrıca bu Alexandre Song nasıl Arsenal'de oynuyor anlamıyorum ne gibi bir artısı var cok merak ediyorum.

Helal olsun sana Fabregas.Sakat halde bile iyi topçu olduğunu gösterdin.Bu çocuğun futbolu hoşuma gidiyor.Arda 'ya benzetiyorum stilini biraz.

Eduardo maçın başında çok fena bir gol kaçırdı. Kopacak maçı zora soktu, fabregas sakat sakat oynamak zorunda kaldı.

Wellington Silva diye bir çocuk bulmuş yine Wenger. 1993'lü. 4 milyon € vermiş. Seneye gelmek üzere sözleşme imzalanmış.

Almislar yine Amistadlari

Wenger +18 i yasaklamış transferde

Geri
Üst Alt