Arsenal FC Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Arsenal Başlığı

West Ham 1 - Arsenal 2

45' [1-0] Diamanti

79' [1-1] Ramsey

82' [1-2] Eduardo

arsenal sampiyonluk adayim bu yil ingilterede cok guzel oynuyorlar isallah arsenal sampiyon olur

Arsenal Everton Maçı başladı izlemek isteyen olursa internet üzerinden pm ile ulaşssın bana

12.dakikada kornerden kafa ile Leon Osman attı.

Arsenal cok kötü oynuyor ilk 15 dakika

28. dakika arsenal eşitliği sağladı

1-1 oldu Denilson

Kaleci kontorpiyede kalmış leon Osman'a çarpıp gol olmuş ama maç gayet iyi gidiyor.

Maç gerçekten çok zevkli geçiyor :)

Golden sonra oyun biraz duraksadı gibi. Arsenal çok iyi bindirmeler yapıyor. Yerden-havadan farketmiyor. Resmen tecavüz ediyorlar Everton savunmasına.

Everton yalnız cok sert savunma yapıyor

Almunia ve Traore ikişer defa korkunç hatalar yaptılar.

Ramsey ise ilginç bir şekilde takımı frenliyor. Topsuz alanda çok eksik.

İleriye doğru gidecek bir adam lazım, Diaby'nin koşular yapması lazım bence. Yoksa Ramsey'den bunu beklemek büyük hata olur. Ya da Nasri'yi falan ortaya çeksinler oraya ne bileyim.

Almunia ve Traore ikişer defa korkunç hatalar yaptılar.

Ramsey ise ilginç bir şekilde takımı frenliyor. Topsuz alanda çok eksik.

İleriye doğru gidecek bir adam lazım, Diaby'nin koşular yapması lazım bence. Yoksa Ramsey'den bunu beklemek büyük hata olur. Ya da Nasri'yi falan ortaya çeksinler oraya ne bileyim.

Emre bana anlatır mısın bu takımda Song ne iş yapar? Ben bu adamı sevmedim sevemiyorum bir türlü.

Emre bana anlatır mısın bu takımda Song ne iş yapar? Ben bu adamı sevmedim sevemiyorum bir türlü.

Alex Song aslen defansif orta sahadır, son zamanlarda sanırım Ramsey'yi oynatmak ve Denilson'u kullanmak adına ofansif oynatıyorlar biraz.

Ben bayılırım Song'a mesela, topsuz alanda dikkat et Arsenal'in en fazla top kapan oyuncusudur, ayrıca 40-50 metrelik tek toplar falan yollar kanatlara. O da olmadı çalım bile atar mecbur kalırsa. Çok hızlıdır, hava toplarında iyidir.

Göze kötü görünmesi bence Ramsey ve Denilson'un topsuz oyunun çok kötü olmasından. Kısaca yanlış oynatılıyor bence, Wenger üstada laf etmek haddime değil ama genç adam oynatacam diye çok kasıyor bence. Diaby-Song-Fabregas koy çatır çatır gider takım ileri.

Keşke Song'u kiralasak hatta her derde deva bu adam, ama bırakmazlar orası kesin.

https://www.youtube.com/watch?v=j-wOMVYcyGM

Alex Song aslen defansif orta sahadır, son zamanlarda sanırım Ramsey'yi oynatmak ve Denilson'u kullanmak adına ofansif oynatıyorlar biraz.

Ben bayılırım Song'a mesela, topsuz alanda dikkat et Arsenal'in en fazla top kapan oyuncusudur, ayrıca 40-50 metrelik tek toplar falan yollar kanatlara. O da olmadı çalım bile atar mecbur kalırsa. Çok hızlıdır, hava toplarında iyidir.

Göze kötü görünmesi bence Ramsey ve Denilson'un topsuz oyunun çok kötü olmasından. Kısaca yanlış oynatılıyor bence, Wenger üstada laf etmek haddime değil ama genç adam oynatacam diye çok kasıyor bence. Diaby-Song-Fabregas koy çatır çatır gider takım ileri.

Keşke Song'u kiralasak hatta her derde deva bu adam, ama bırakmazlar orası kesin.

https://www.youtube.com/watch?v=j-wOMVYcyGM

Sende mi sevenlerden cıktın neyse siz sevmeye devam edin :)

Geri
Üst Alt