Arsenal FC Takip Başlığı

Abi ne alakasi var.Ingilterede ki en buyuk kupa nerdeyse.Cikip cikmamalari umrumda degil mesajlar sanki kucuk bir kupaymis gibi atilmis ona ithafen yazdim ben.

cingıl bels

Kupa kupadır ancak bi Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş gibi kutlamaları ilginç.

Arsenal, Vela'yı geri alma opsiyonuyla alacaktı. Onun yerine geri alma hakkını satmışlar. Durduk yere 9 milyon pound kazanmışlar. :)

Bir de Serge Aurier'i alıyorlarmış. Çok iyi transfer.

BsMDUpeCcAASThJ.jpg

Galiba yarın Khedira açıklanıyormuş. Stilini beğenmem ama takıma büyük bir direnç katacaktır. İyi transfer. ( 20M Euro )

Hedef forvete ve stopere ihtiyaçları var. Bir de defansif orta saha gerekiyor bana kalırsa.

Arsenal geldi

ars_HFV9D.jpg

Beşiktaş'ın rakibi Arsenal'in İstanbul'a gelişi sırasında bir karmaşa yaşandı. İngiliz ekibini taşıyan uçağın ineceği havalimanı son ana kadar netleşmedi. Arsenal'in uçağı sonunda Atatürk Havalimanı'na indi.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş'la karşılaşacak Arsenal'in İstanbul'a gelişinde karışıklık yaşandı.

İlk açıklamaya göre İngiliz ekibinin Atatürk Havalimanı’na geleceği ve ardından Olimpiyat Stadı'nda antrenman yapacaktı. İngiliz ekibinin gelmesinin beklendiği saatlerde ise uçağın özel olması nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapılacağı belirtildi.

Arsenal'i taşıyan uçağı karşılamak için basın mensupları ile UEFA delegesi ve kafileyi taşıyacak otobüs Sabiha Gökçen'in yolunu tuttu. Bazı medya mensupları da erkenden alana gelerek kafileyi beklemeye başladı. Ancak son anda Arsenal'in uçağı Atatürk Havalimanı'na indi. Arsenal kulübü yetkililerinin, Sabiha Gökçen'e inmeleri önerildiği halde Atatürk Havalimanı'nı kullanmakta ısrar ettikleri öğrenildi. İngiliz ekibinin oyuncuları havalimanından doğruca konaklayacağı otele geçti. Arsenal, Beşiktaş maçı öncesi antrenman yapmadı.

Herkes wenger ve jiruya yuklenmis ama olay bence daha farklı. Bu takım city'e 3 tane takti. Ardindan, cok zayif bir takimi zorla 2-1 mi ne yendiler. Bjk kaç hafta önce sezonu açtı. Ama Arsenal ya da City'de durum daha farklı. Wenger takımı beğenmiyorum dedi. Taraftarlarida zaten beğenmiyor. Beğenmiyor dediğim, henüz hazir bulmuyorlar. BJK ise, turkiye kamuoyunca turkiyenin açık ara en hazir takımı olarak değerlendirilirken aynı zamanda (diğerlerinin hazir olmamasi goz boyuyor) TR'nin en iyi ve güçlü takımı olarak lanse ediliyor. Bi tarafta hazir bulunmayan ve bir çok eksiği olan Arsenal diğer tarafta ligin en hazir ve gazli takimi BJK var.

Ozil ve diğer eksikler olursa Arsenal biraz daha güç kazanir. Ama tabi biraz daha tempolarini bulmalari lazim. Zamana ihtiyaçlari var. Bugün Arsenal'in almak istediği şey beraberlikti. BJKyı hafif rakip olarak gorduler fakat BJKnın beklenmeyen direnci şok etkisi yarattı. Umarım işin ciddiyetini anlayan Arsenal turu eze eze o tarafta alir.

takatalpı sevmiyom

herkese karşı sanago tırtosunu oynatıp bize karşı oynatmassa çok pis söverim wengere,bekliyorum böyle bi falso.

Geri
Üst Alt