Arsenal FC Takip Başlığı

Campbell ve Podolski varken neden 0 gol atan Sanogoyu tercih ediyor Wenger reys

Wenger bunamis diyoruz bir aydır. Arsenaldeki son sezonu tahminimce, taraftar patlama noktasinda artık.

Biz bunları yene biliriz.

Juve macındaki taktiği uygula .

Adamların ciddi gol atma sorunu var.

Alexis sanches yanlış transfer olmuş gibi. Beyin yok onda. Teknik , hız ve posisyon alma ile köfteleri getiriyor evine.

arsenal oyun yapısına zarar veriyor resmen

Böyle bir konu göremedim ondan açtım..

Leicester karşısındaki gözlemlerim;

1. Forvet Sanago iken, ne mesut ne alexis anlaşacak adam bulamıyorlar birbirleriylede çok anlaşabildikleri söylenemez
  2. Sürekli atak oynadılar ama kanatlar çalışmadı
  3. Leicester bizim yeni taktik gibi defansif oynadı defansta çok hataya zorlayamadılar.

4. Leicester kontra ataklarda son derece kabiliyetsiz olmasına rağmen tehlikeli oldu.

5. Alexis, Chamberlain, Cazorla yaratıcı ayaklar, Alexis, Chamberlain bencil adamlar direk golü düşünüyorlar. Chamberlain sonradan giriyor G.Töre gibi bişey.
  6. Defans (Monreal - Mertesacker - Chambers - Debuchy) açık alanda ciddi sıkıntılar yaşadı.

Monreal'i geç, Gibbs dönecek. United'dan velbeki aldılar forvet olarak. biliyonuz o adam acayip baş ağrıtmıştı arenadaki maçta. Bence grup lideri belli, ikinci kim¿

Allahsız Wenger herkese karşı Sanogo kazmasını oynatır bize geldi mi Welbek'i oynattı.

Allahsız Wenger herkese karşı Sanogo kazmasını oynatır bize geldi mi Welbek'i oynattı.
Akıllı hocanın hali bir başka :red: Çok güzel çözmüş zaaflarımızı ve ona göre takım çıkardı. Prandelli denen halı saha takımına hoca yapmayacağım adamla gene az yedik yemin ediyorum...

Haftasonunda 5lik simit olurlar.

arsenali destekleyenler kahvede millet size .......... sövdü :asd22:

Bu da boyle bir kapaktir

BzNlpm5CEAAo2dX.png

Mesut Özil sakatlanmis. 3 ay sahalardan uzak kalacak. Yani bize karsi Istanbul'da oynayamayacak.

Gecmis olsun Mesut'a.

uploadfromtaptalk1412854647850.webp

I am the one who knocks!

Yok arkadaş bu takım izlenmez. 10 dakika dayanamadım, kapattım.

Wenger Arsenal için miyadını doldurdu bence olmuyor yürümüyor artık belli :) Her iki taraf için de kan değişikliği şart gibi duruyor...

Wengerin bunak olduğunu iki senedir söylüyorum.

Wenger reisin kafası karışıktır. Ne de olsa Turgay başkan seçilince futbol direktörü olarak getirecek.

Geri
Üst Alt