Arsenal'i Reddetti Süper Lig'e Geliyor!

Alper Sahin

Aslan Üye
Galatasaray ve Arsenalli yıldız oyuncu Sagna flörtü artık somutlaşıyor.

120120141211107855602_3.jpg

Galatasaray ve Arsenalli yıldız oyuncu Sagna flörtü artık somutlaşıyor.

İngiliz medyasında çıkan haberlerde Arsene Wenger'in takımda tutmak istediği Sagna için Galatasaray'ın 4 yıllık bir teklif yaptığı belirtildi. Yine İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Arsene Wenger'in bırakmak istemediği Sagna için Arsenal'in 1 yıllık sözleşme teklif ettiği sonrasında bu teklifi 2 yıla çıkardığı ancak oyuncunun sözleşme süresi yüzünden bu teklife yanaşmadığı aktarıldı.

Galatasaray'ın teklifi cazip

İngiliz medyasına göre Galatasaray'ın yaptığı teklif hem maddi yönden hem de sözleşme süresi olarak Sagna'nın sezon sonunda Arsenal'den ayrılmasına sebep olabilir. 1 yıl için Galatasaray'ın yaklaşık 4 milyon Euro önerdiği yıldız futbolcunun Drogba ve Eboue gibi tanıdığı isimlerin Galatasaray'da oynaması ve Türkiye'deki kazancı sebebiyle Galatasaray'a imza atabileceği yorumları yapılıyor.

Fenerbahçe'de istiyor

İngiltere'nin Daily Cannon spor sitesinde yer alan haberde ise müthiş bir iddia ortaya atıldı. Sagna'nın Arsenal'in sözleşme teklifini reddettiği ve Galatasaray'a imza atabileceği belirtilen haberde Fenerbahçe'nin de oyuncunun peşinde olduğu aktarıldı.

Kaynak: eurosport

artık böyük takımların çöplerine yöneleceğimizi hiç sanmıyorum hele mancini gibi bir vizyona sahipken

Sol bek diyoruz bunlar sağ bek peşinde... Seneye 5+0+3 geliyor bunlar bunu unuttu herhalde...

Kaynak: eurosport :crushed:

Sag beke kimi istiyorsunuz cok merak ediyorum? Sampiyonlar Ligi'nde herhalde Salih Dursun gibi kalaslarla oynamak istemiyorsunuz??

Eboue bize gelirken de düsüsteydi. Baska türlü alamazsin bu tür oyunculari. Bizde kesinlikle fark yaratacak bir oyuncu olur.

Bonservisi yok, sezon sonu mutlaka alinmali. Fransa milli takiminin bankosu ayni zamanda.

Arsenali rededen biri buraya sizce neden gelmek istiyordur... Boşverin uzak dursun...

Eboue'den defans olarak bariz iyi hucum olarak birazcik daha kotu.30 yasina gelmis o kadar fark yaratmiyacak birisine gerek yok.

30 yasina gelmis. Bir bilemedin iki sene iyi/ortalama karisimi bir performans icin degmez bence.

Sagna'ya bu yorumları yapanlar, net bir şekilde Premier Lig izlemiyordur, güldüm geçtim. :)

Sagna haberlerini Arsenal'le ilgili bir çok sitede görmüştüm dün. Kaynak yalancı olsa dahi haber doğru olabilir.

eboue giderse isterim;

ofansif anlamda eboueden kotu olabilir ama ofansif olarak kotu degil kesinlikle cok iyi ortalar acabiliyor...defansif anlamda eboueden cok daha iyi BNC ve mental olarakta hatayi minimum yapiyor.

Saglam bir sagbek her turlu is yapar bizde yasida daha 29-30

Gelsin. Eboue'den çok daha iyi.

eboue giderse isterim;

ofansif anlamda eboueden kotu olabilir ama ofansif olarak kotu degil kesinlikle cok iyi ortalar acabiliyor...defansif anlamda eboueden cok daha iyi BNC ve mental olarakta hatayi minimum yapiyor.

Saglam bir sagbek her turlu is yapar bizde yasida daha 29-30

Yapamiyor.

Sürekli topu kaybediyor, dogru dürüst orta'da veremiyor, Arsenal'in ilk 11deki en kötü oyuncusu.

Geri
Üst Alt