Arşiv Başlıklarının Uplanmasına Kısıtlama Getirilmesi

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Evet güldük eğlendik , arada başlıklar da hortlatılabilir ama sistematik şekilde bunun yapılması forum anasayfasında kirliliğe yol açıyor.
Özellikle forumun müdavimi olmayan ve gerçekten günlük haber ve gelişmeleri sitemizden takip eden bu durumdan üyelerin şikayetçi olduğunu düşünüyorum.

Kimseyi hedef göstermiyorum , günlük 1 başlık gibi bir limit getirilirse değerli üyelerimizin gerçekten elzem durumlarda buna başvurarak daha fazla hassasiyet göstereceklerdir diye umuyorum.

Ayrıca aynı gün ve saat içerisinde sürekli eski başlıklara spam mesaj atarak gündem oluşturulmaya çalışılmasına da karşıyım.Bırakın diğer kullanıcılar karar versin bir sayfanın üstte kalıp kalmayacağına ..

images

Katilmiyorum . Yarasi olan gocunur. Daha da devam etsin ki bazi iki yuzlulukler net sekilde gorulsun

Bence su ana dek yapilmis en hayirli is

Insanlar gecmiste soylediklerini unutmaya unutturmaya , tersi olunca U donus yapmaya pek merakli cunku !

Gayet iyi bir girisim bence

Gocunma rererörö yapan, kaostan beslenen tipleri rahatsız eden istek. İnsanların fikirleri zaman içerisinde değişebilir arkadaşlar (1 hafta gibi kısa sürelerden bahsetmiyorum). Şu mevzu bitsin de gündemle alakalı konuşalım.

Gocunma rererörö yapan, kaostan beslenen tipleri rahatsız eden istek. İnsanların fikirleri zaman içerisinde değişebilir arkadaşlar (1 hafta gibi kısa sürelerden bahsetmiyorum). Şu mevzu bitsin de gündemle alakalı konuşalım.

Degisebilir . Ama o zaman caresiz kalan ve hukuken bagli olan insanlari da kiyasiya elestirmek yerine halden anlamak gerekiyor

Halden anlamayan, böyle şeyler yapıldığında da halden anlamayacak. Kaldı ki buradaki amacın bu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Çaresiz derken kimlerden bahsediyorduk tam olarak ?

İnsanların fikirleri değişebilir ayrıca o zamanki fikirlerine sebep olan şeyler de değişebilir. Selçuk'un ilk sezonundaki övgüleri uplayalım herkes rezil olsun o zaman şu anki performansına bakarak.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle katılıyorum habire arşiv haberleri görmekten sıkıldım artık. Bir sınır gelmeli...

Arkadaşlar konu ifşa falan değil , ifşa etmek siteyen günde bir konu hortlatabilir.Bunu spam haline getirince anasayfa muazzam kirleniyor.

Sen ben hep burdayız ama foruma yeni katılanlar yada katılmayı düşünenler bu sayfa kirliliğini görünce soğuyorlar resmen.

Halden anlamayan, böyle şeyler yapıldığında da halden anlamayacak. Kaldı ki buradaki amacın bu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Çaresiz derken kimlerden bahsediyorduk tam olarak ?

Yani caresiz derken sunu kast ettim

Orn selcuk u kacirmayin ondan iyi yerli mi var deniyor , yonetim de 5 sene sozlesme yapiyor , rakibe kacmasin diye de dolgun maas veriyor

Tamam aysal maysal kiziyoruz da bu sozlesmeler icin , o donemde herkes tamam diyordu , dedigin dogru

Eger o gun o 5 senelik imzaya taraftar isek , 2019 a kadar yonetimlere kizamayiz cunku adam o 5 senesini o imza ile garantiye almis durumda

Hem mahkeme hem fifa karsisinda durum bu

Ama 1 sene kotu oynasin 4 sene yonetimlerin icinden geciliyor.

destek amaçlı

Her gün bir yerden göçmek ne iyi
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş!
Dünle beraber gitti cancağzım,
Ne kadar söz varsa düne ait
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım...

Yani caresiz derken sunu kast ettim

Orn selcuk u kacirmayin ondan iyi yerli mi var deniyor , yonetim de 5 sene sozlesme yapiyor , rakibe kacmasin diye de dolgun maas veriyor

Tamam aysal maysal kiziyoruz da bu sozlesmeler icin , o donemde herkes tamam diyordu , dedigin dogru

Eger o gun o 5 senelik imzaya taraftar isek , 2019 a kadar yonetimlere kizamayiz cunku adam o 5 senesini o imza ile garantiye almis durumda

Hem mahkeme hem fifa karsisinda durum bu

Ama 1 sene kotu oynasin 4 sene yonetimlerin icinden geciliyor.
Örnek üzerinden konuşalım madem. Selçuk-Burak konusunda bence o dönem yapılması gereken şey yapılmıştır. Sınır mevcutken değerleri verilen paralar değerindeydi. Burada sonraki yönetimlere yapılacak bir eleştirim olacaksa o da örneğin Selçuk'un indirime gidilmesi istenildi mi konusunda olur. Beşiktaş bunu zamanında yaptı mesela.
Eğer ki dediğiniz yönde haksız bir eleştiri varsa da bu forumun kanunu ama bunu tekrar bu hareketleri yapan insanlara hatırlatmak, durumu düzeltmeyecektir söylemeye çalıştığım şey o.

Ersin'e bir sınır koyulsun maks günde 3 başlık uplayabilsin :asd:

Sevgili alp kast ettigim su

Senin benim nasil tahmin yorum veya turlu hatalarimiz oluyorsa insan olan herkesin oluyor

Biz hem dediklerimizin yapilmasini isteyip , dediklerimizi yapsalar bile yapanlardan hesap sorma hakki filan goruyoruz kendimizde

Arasira yabanci forumlara girip bu davranislarin karsiliklari , benzerleri var mi diye bakiyorum ama gram bulamiyorum

Yanlis bu yaptigimiz

Sevgili alp kast ettigim su

Senin benim nasil tahmin yorum veya turlu hatalarimiz oluyorsa insan olan herkesin oluyor

Biz hem dediklerimizin yapilmasini isteyip , dediklerimizi yapsalar bile yapanlardan hesap sorma hakki filan goruyoruz kendimizde

Arasira yabanci forumlara girip bu davranislarin karsiliklari , benzerleri var mi diye bakiyorum ama gram bulamiyorum

Yanlis bu yaptigimiz
``Yarası olan gocunur`` 'dan ziyade derdinizi bu şekilde anlatırsanız çok daha anlaşılabilir bir hal alıyor durum. Bu açıklamaya okeyim ama bir değişim getireceğini düşünmüyorum yüze vurmanın.

Ersin Sheni Cezali Forumunun moderatörü yapalim, bu iş huzur içinde çözülsün

``Yarası olan gocunur`` 'dan ziyade derdinizi bu şekilde anlatırsanız çok daha anlaşılabilir bir hal alıyor durum. Bu açıklamaya okeyim ama bir değişim getireceğini düşünmüyorum yüze vurmanın.

zaten o lafi melih e etmedim . konuyu actiktan sonra ilk mesaji ben atinca onaymis gibi anlasildi belki ... ayrica mesajini oldugum melih in ,90% inda hakli , biraz fazla pesinen yazmisim

yalniz konumda haksiz oldugumu sanmiyorum , insanlarda hem yanlislarini gundemde tutmama , baskasi yanlis yaparsa da kapatmama durtusu var malesef .. mesele bunu cozmek

Bencede suyu çıktı bu işin.

biktim lan foruma giresim gelmiyor napiyonuz harbiden

Geri
Üst Alt