Arşiv Başlıklarının Uplanmasına Kısıtlama Getirilmesi

Burada beni fisekleyen sey , senin beni elestirdigin mevzuya benziyor .. Ben yorumda ozgurlugu savunuyorum aslinda ama sen nasil "kendi yaptigini gormeyip baskasi yapinca buyutuyorsun" dedigin gibi , ki dogru , ben de buradaki insanlar ankette dursunu 85% ile secince sorun yok , genel kurul secince "o genel kurulun anasini av..." diye gidiyor

ben nereden bileyim dursun un ne performans verecegini , onun doneminin nasil gececegini .. bundan dolayi forumdan bir vatandas GS kongre uyesi kimligimle bana saydirirsa , ben de o zaman "sen ne demeye dursuna oy verdin forum anketinde" derim

cunku aslinda ayni noktadayiz .. ben oy kullanmaya gitmesem GS ile ilgilenmiyor olur , gidip oteki adama versem "sov icin cikmis adama oy veriyorsun" denir , dursuna versem bu kez de "GS nin bu hale gelmesinde payin var" denir

yani seyirci her istedigini secer der, soyler , hic bir sorumlulugu olmaz ama bir de kendi istegine uygun kararlar verilmesini talep eder, o taleplere uygun karar verilse bile ,geri donusu kotu olursa yine kendisi haklidir suclu karar verendir

dunyanin neresinde boyle bir karsilikli etkilesim tarzi var , kadin erkek iliskilerinde bile bu kadari yok

Sen kimden memnunsun Sinan ? Yada memnun olduğun bir üye var mı ?

cok basit .. mesela sen .. levent akgun den bir post okurken son derece kafamda tarafsiz seyler olusuyor , bu adam simdi satasacak demiyorum ,geyik muhabbeti cevirecek demiyorum

aklimda oyle bir imge olusmamis ,belki 10 kere gozume carpmistir ama kafamda ismin oyle bir seyle ozdeslesmemis .. boyle uyeler var , yok degil ama azinliktasiniz

Neyse, olayı yine satașma olarak gördüğün için benim açımdan mevzu kapandı. Çünkü yine görüyoruz ki, sen talep ettiğini yapmıyorsun, aksine eleştirdiğin konuları kendin de ziyadesi ile yapıyorsun. Bu ve talep ettiğini yapmadığını göstermek için ortaya koyduğum olayları, satașma olarak değil de, talep eden kişi olarak kendinin bile yanlış yolda olduğunu görmek için algılamaman bile bu duruma bir örnek.

Aynı bana Donk ve sözleşmesini eleştirdiğim zaman, muhatabım sen olmadığın halde gelip bel altına kadar inmem gibi, veya bir kaç hafta önce mevzuyu uzatan olduğun halde, yine bu utanmıyorlar mevzusu gibi bir çok mevzuyu uzatan kişi olmana rağmen, uzatıyor(lar) diye şikayet etmen gibi, bu tür ve talep ettiğin ile yüzde yüz zıt davrandığın bir çok durumda olduğu gibi. Foruma katkı yapıp yapmadığımı bilmiyorum, öyle bir iddiam olmadı. Aktif olarak üyelere satașma gibi bir amacım da, öyle bir huyum da yok ama rahatsız olduğum bir durum var, o da mesela senin bu talep edip, insanları eleştirip, eleştirdiğin şeyi kendin yapman gibi. Öyle durumlarda kalkıp bunu yapana bir çok şey söylüyorum bu doğru ama senin nedense bir türlü anlamadığın bir şey var, benim burada sorun yaşadığım üye sayısı bir elin parmağı kadar ama bu tür tutumların için sana tepki gösterenlerin sayısını tespit etmek zaman alır doğrusu. Misal fikir özgürlüğünü kendin için bir savaş edasında savunup, insanların fikirlerine bir çok kez, uzatarak müdahele etme tutumun. Yine keza forumda ciddi olma hakkını görmen, ki bu hakkı talep etmende bir sakınca yok ama kalkıp insanların yaptığı geyik muhabbetine defalarca engel olmaya çalışman.

Senin için mesela dile getirdiğim bu satırlar satașma sınıfına giriyor. Bu durumda, insanların fikirlerine, çevirdikleri sohbet türüne müdahele ederek sen de satașmıș oluyorsun. Çünkü insanlar senin fikirlerine reaksiyon veriyor, çünkü bugün burada sergilediğin gibi sen bir çok kez olmasını talep ettiğin gibi olmuyorsun, tam aksine insanları eleştirdiğin şeyleri kendin de yapıyorsun.

Son düzenleme:
cok basit .. mesela sen .. levent akgun den bir post okurken son derece kafamda tarafsiz seyler olusuyor , bu adam simdi satasacak demiyorum ,geyik muhabbeti cevirecek demiyorum

aklimda oyle bir imge olusmamis ,belki 10 kere gozume carpmistir ama kafamda ismin oyle bir seyle ozdeslesmemis .. boyle uyeler var , yok degil ama azinliktasiniz
Teşekkür ederim. Elbette her şeyin cılkını çıkartan üyeler olacaktır. Olmalıdır da, yoksa ortalık @Mehmet Arslaner gibi fularlı ve pipolu üyeler ile dolsa forumun keyfi çıkmaz. Mesela ben senin yazdıklarına nadiren cevap veririm. Ama okurum. Ne yazmış diye merak ederim. İtiraz ettiğim mevzularda hemende devreye girerim. Bence forumu ve içerisindeki üyelerimizi olduğu gibi kabul etmeliyiz. Değiştirecek gücümüz olmadığı için olduğu gibi kabul etmek en mantıklı davranış olur.

Cozum basit. Boyle bir kisitlama getirilemez mantiksiz. Isteyen istedigi eski mesaji gundeme getirir. Yalniz arsiv basliklari kitlense ve bu eski mesajlari dile getirme isi ekstra yeni bir baslikta yapilsa (“Ifsa Basligi” gibi) problem cozulur.

Hem eski basliklar forumda konu olarak yukari cikmamis olur hem de bu isin eglencesini isteyenler kaybetmemis olur. Eger eski mesajlarinizin alintilanmasindan sikayetciyseniz yapacak bir sey yok. Bunda bir problem de yok. Takmamayi ogrenmeniz gerek.

Ortaya konulan fikirlerin aksi çıktığı zaman utanılacak bir durum olmadığını kendi yazdığın son mesaj ile, Genel Kurul üyesi olarak oy vermiş olsaydım bile ben nerden bileyim Dursun nasıl bir performans gösterecek ifadesi ile onayladığın için teşekkür ederim.

Onayliyorum ama bunu genel kurul utansin bunu sectigi icin diyenlere de soylemelisin cunku zaten o dengesizlik yuzunden bu konu acildi

En başında öyle bir dengesizliği dile getirmedin ki, direk aksi çıkan fikirleri ifşa edilenler diye girdin mevzuya. Ben oradan yola çıkıp senin bir şeyi talep edip, talep ettiğini defalarca kendin de yapmadığını, hatta eleştirdiğin tutumu defalarca kendin de sergilediğini dile getirdim sadece. Buna bir hata, kendine göre yanlış bir tutum sergilendiğini gördüğün zaman satașma da dahil, bir kaç örnek verdim malum, başka örneklerde var senin özelinde. Yani kısacası kendi evinin önünü temizlemeden, başkasının evinin önüne karışmak gibi.

Yoksa ana fikir olarak sendeyim, nerden bile biliriz bazı olayların nasıl gelişeceğini. Buna rağmen olaylar beklendiği gibi çıkmadığında veya ifade edilen fikirlerin aksi çıktığı zaman bunun üzerinden seçim ve fikir sahiplerine laf etmek, onlardan utanma ve hesap sorma gibi talepler de bulunmak bunu yapanların ayıbı, buna bu tutumu sergilediğin için sen de dahilsin ve eminim ki bunu ben bile yapmışımdır.

Bu mevzuda senin ile aynı fikirde olmadığım tek nokta, ortaya fikir koyan kişinin taşıdığı bir sorumluluk var ise, mesela yönetimler. Genel Kurul için geçerli mi bu durum, bilmiyorum zor bir soru.

Son düzenleme:
Gayet tabii ama bu da yine örnek verdiğim bir tutumun. Bu utanma, hesap verme mevzusunu kaç sefer dile getirdin, yani meseleyi sayfa adedi olarak olmasa bile konu başlığı olarak sakız gibi uzattın da uzattın. Bu yüzden bazı konular üzerinden reaksiyon almana şaşırma, bunu satașma olarak lanse edip, kendini konu özelinde sütten çıkmış ak kaşık olarak görme. Bence oturup düşün, demek ben de bir şeyleri yanlış yapıyorum ki reaksiyon alıyorum ve demek reaksiyonlar bazen o kadar uzun süreli, geniş çaplı ve sert oluyor ki, reaksiyon aldığım mevzuyu uzatıp alakasız yerlere taşıyor, insanların canını sıkıyorum diye öz eleştiri yapmaya çalış.

Sinan baskanin kuyruk acisinin sebebi anlasildi Dursun’a oy vermis senin canin sagolsun be BASKAN baska SINAN BILGIN yok kenetlenmeliyiz

yok be dursun a oy vermedim ki

hatta o donem her kongrede isin var tatildesin ,ne anladim uye olmaktan filan diye polemikler yasamistiniz benimle

Hamza'nın yaptığı mesela geyik muhabbeti. Sen genel olarak böyle şeylere bile sinir oluyorsun. Fazla özeline girmek istemiyorum ama Sinan, Allah aşkına arkadaş çevrende olsun, aile ortamında olsun hiç geyik muhabbeti dönmüyor mu, put gibi misiniz?

Ciddi , olculebilir , rasyonel ve maddi gerceklerle hareket ediyorum . Bahsettigin insanlarla da git gide yakinligim azaliyor , hayati realist gercekler ve analiz edilebilir varyantlarla degerlendiren kisilerle zamanimi geciriyorum daha cok

Anladım, saygı duyuyorum sonuçta senin hayatın. Ama aynısı geyik muhabbeti için de geçerli, senin hoşuna gitmeye bilir ama demek seven insanlar var.

Ben mesela @Mahir Koç isimli, insanın içinden hayat şevkini alan vatandaşa yaptıklarımı sana yapsam, sen beni vururdun (mecazi anlamda söylüyorum) herhalde. Bazen ona karşı fazla ileri gittiğim bile oluyor ama işte onun farkı, o insanı kırmadan, antipatik olmadan bu durumu dile getiriyor ve genel olarak çizdiği kişilik profilinin dışına çıkmıyor, örneğin birinden talep ettiğini kendisi de uygulamaya gayret gösteriyor. Senin bence burada bir çok kişi ile sorun yaşamanın temel sebeplerinden biri bu.

Ha bak yanlış anlama, ben de iyi bir halt değilim, benim de yanlış yaptığım bir çok şey var. Tek yapabileceğim bana bunu düzgün bir şekilde ifade edeni dinleyip, hak veriyor isem düzeltmek için elimden gelen gayreti göstermek. Hak vermiyor isem bile rahatsızlık vermemek için gayret etmek.

(Bkz: arsiv baslilarinin uplanmasina kisitlama getirilmesi basliginin artik KILITLENMESI)

destek amaçlı

Her gün bir yerden göçmek ne iyi
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş!
Dünle beraber gitti cancağzım,
Ne kadar söz varsa düne ait
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım...

dostum seni allah mi gonderdi?

gencler artik ne calisir, okur
isleri gucleri karadayi cukur
sabahtan aksama fortnite xbox
kim cikardi la bu roblox boku