Artık 2011-2012 Sezonu Şampiyonluğunu Unutup, Önümüze Bakmalıyız

Sarper Yıldırım

Baba Gündüz
Ne zamandır görüyorum yorumları,hep savunma şekli aynı,2011-2012 sezonunda çok iyiydi bunlar şimdi haksızlık yapıyorsunuz diye.Artık buna dur deme vakti geldi,geçiyor bile.

Selçuk İnan,Eboue ve daha niceleri.Tamam eyvallah o sezon bizi şampiyon yaptınız ama karın tokluğuna oynamadınız ya.Hakkını deste deste parayla aldınız.Şimdi de yetersizsiniz.Kusura bakmayın da Galatasaray ilk kez mi şampiyon oldu?Hayır kurumu mu Galatasaray,sizi beslemek zorunda mıyız biz?Sene sonu yeniden revizyona gidilmeli kadroda.

İtiraz edeceklere şimdiden söylüyorum,geçmiş onla yaşanmak için yoktur,ders çıkarmak için vardır.

Bugün Eboue oynasaydı %90 maçı kazanmıştık, her düşündüğünü doğru sanan bir üyesin Sarper.

Bugün Eboue oynasaydı %90 maçı kazanmıştık, her düşündüğünü doğru sanan bir üyesin Sarper.

Yoo öyle bir düşüncem yok.Bu maç endeksli bir konu değil ki bu açtığım konu.Geçmişin birikimi.Maç konusuna da yazdım,bu maçı ıkına ıkına 0-1 alırsak hiçbir şey değişmez,bu performansla deplasman maçları gitmez diye.Ama sağolsun futbolcular onu bile beceremediler.Golü hediye ettik :D

Hatalı gördüğün yerler varsa olayı şahsileştirmeden söyle o zaman.Haklıysan neden inkar edeyim ki haklı olduğunu?Benden şikayetçi olduğun durumu sen yapıyorsun aksine şu anda.

Katılamıyorum ama saygı duyorum . Fikir fikirdir sonucta.

Yonetici degilim mac mac bakiyorum

Eğer bu oyuncular 1 sene daha kalırsa, bugün savunanlar, gelecek sene en çok sövenler olacak. Geçmişte yaşamak ve her şeye duygusal bakmak bizim taraftarın kanında var maalesef. Ve en sonunda yine en çok üzülenler ve sitem edenler de onlar oluyor ama iş işten geçmiş oluyor.

2013-2014 Sezonu'nu da unutup önümüze bakalım diyesim geldi..

Seneye daha da kötü olacağız. Bu sene şampiyonluk şart.

yabancı kısıtlaması devam ederse Selçuk u bu performansına rağmen tutar bizim yönetim..

eboueye güle güle der..

kısıtlama kalkarsa tam tersi eboue devam Selçuk sana güle güle..

ama bence bizim sorunumuz Selçuk- burak ikilisi..

Selçuk ve burak uzun zamandır,

türk milli takımında oynadıkları için GSARAY da oynuyor

GSARAY da oynadıkları için türk milli takımında oynuyor

bu tezatı en son servet-Gökhan tandeminde yaşamıştık..

"ama adamlar milli takımın stoperleriii demek daha iyisi yokkk" diye 2 yılımızı çaldılar net hatırlıyorum..

şimdi de burağın ve selçuğun performansları ortadayken yerli forvet yok yerli orta saha yok diye Selçuk ve burağa mahkum olmak üzücü şaşırtıcı..

Kesinlikle katılıyorum, dün dündür bugün bugündür, dün bizi şampiyon yapanlar maalesef şuan yatışa geçtiler, 2 sene şampiyonluk ve 2 sene CL başarısı bazılarını fena halde doyurmuş..

Azim istek hırs arzu ruh adını ne koyarsanız yok hiç biri yok, o zaman vardı ama şuan yok yok yok..

başbakanın feneri koruduğu ortada AMK gazetesi aziz yıldırıma operasyonmu yapıldı diye başlık atıyo pes.

Sadece başlığa bakarak; Saçmalamayın inanmıyorsunuz saygı duyun susun bence ;)

yahu bir durun allah askina.Umut yada Sino o golu atmis olsaydi simdi baska turlu konusacaktiniz.azicik sabirli olsun daha mart ayi puan farki 6 ve ve sahanda macin var.

yahu bir durun allah askina.Umut yada Sino o golu atmis olsaydi simdi baska turlu konusacaktiniz.azicik sabirli olsun daha mart ayi puan farki 6 ve ve sahanda macin var.

Şahsım adına konuşacak olursam,

"Deplasmandaki maçları kazanamazsan Arena'da alınacak Fb galibiyetinin hiçbir anlamı olmayacak renktaş.Max 0-1 biter bu maç.Bizimkilerin şampiyon olmaya niyeti yok.İçerde taraftarların gözünü boyuyorlar sadece,dışarıda da taraftar falan yok zaten,saldım çayıra mevlam kayıra.Kazandığımız 3 deplasmandan 2'si Kayseri deplasmanları.Orda da hep bizim Gsliler var zaten.Daha da anlaşılıyor taraftara oynadıkları."

Maç konusuna attığım mesaj.Yani pek farklı konuşacağımı sanmıyorum 0-1 veya 0-2 bitseydi.

Evet haklısın Şahin hocam normalde puan farkı kapanmayacak bir fark değil ancak bizim kötü huyumuz şu,bir şeyi fobi haline getirdik mi sürekli oluyor.Ama Kadıköy,ama Eskişehir deplasmanı,ama Bursa deplasmanı.Bu sene de genel olarak bir deplasman fobisi var.Sene sonuna kadar gideceği belli bence.Geçen yılki gibi her hafta puan farkı açılır kapanır,son haftaya kadar gider gibi görünüyor.

Bu ayrı bir konu.Hadi kabul edelim şampiyon olduk.Konuda yazdıklarım yine geçerlidir.Revizyon yine şart oğlu şart.Seneye daha kötü olacağız çünkü bu doygunlukla.

Geri
Üst Alt