Artık 2011-2012 Sezonu Şampiyonluğunu Unutup, Önümüze Bakmalıyız

6 puan fark var ve rakip bize gelecek. Beşiktaşa gidecek, haftaya Trabzon'a gidecek...Erken havlu atmışsınız bence..haftaya FB yenilir biz yenersek de şampiyonuz başlıkları açılır bu sefer.. Erken herşey için. Şampiyon GS - FB maçı sonrası belli olur yüzde 80.

6 puan fark var ve rakip bize gelecek. Beşiktaşa gidecek, haftaya Trabzon'a gidecek...Erken havlu atmışsınız bence..haftaya FB yenilir biz yenersek de şampiyonuz başlıkları açılır bu sefer.. Erken herşey için. Şampiyon GS - FB maçı sonrası belli olur yüzde 80.

Şampiyon olsak da revizyona gidilmesi taraftarıyım.Zaten konuyu okuduysanız bu sene şampiyon olup olmamamızla ilgili bir şey yazmadım hocam.

ya tamam iyide hadi selçuğu gönderdin yerli oyuncu kimi alacaksın. sorun selçuğun var olmasında değil alternatifsiz olmasında. selçuk bu sene kötü bu maç kötü ama adam sürekli 90 dakika oynuyor bu Allah emrimi. koyarsın adamı 18e hatta kadroya almassın olur biter.

ya tamam iyide hadi selçuğu gönderdin yerli oyuncu kimi alacaksın. sorun selçuğun var olmasında değil alternatifsiz olmasında. selçuk bu sene kötü bu maç kötü ama adam sürekli 90 dakika oynuyor bu Allah emrimi. koyarsın adamı 18e hatta kadroya almassın olur biter.

Kimi koyarsan koy daha iyi oynar.Umut diye bir adam aldın,koy oynasın.Daha mı kötü oynayacak Selçuk'tan?

Sarper konuyu okumadığım gibi başlığı da yanlış okumuşum.(Bu seneden bahsettiğini düşündüm.) Özürdilerim. Fevri davrandım..Direk olaya daldım anlamsızca.

Deplasmanda yokuz yok. Sorun orada. Yoksa bizde biliyoruz büyük bir puan farkı olmadığını. 2 hafta sonra deplasmanda ne yapacağız sence kazanır mıyız ?

Konuyu Murhan açtı sandım ama değilmiş,sene sonu gelsin o zaman önümüze bakarız daha 11 hafta var

Feneri yendiğimizi varsayarsak 3'e düşecek. Ama ilk maçı 2-0 kaybetiğimizden dolayı ikili averajı lehimize çevirmek zor olacak. Yendikten sonra bile 2 maçta puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu beraberlik çok kötü oldu.

Forum başlıktan geçilmiyor puan kaybettiğimizde keza yenince de aynı durum fena muhabbet dönüyor :cool:

Deplasmanda yokuz yok. Sorun orada. Yoksa bizde biliyoruz büyük bir puan farkı olmadığını. 2 hafta sonra deplasmanda ne yapacağız sence kazanır mıyız ?

Eşek değiller ya, artık kazansınlar lütfen... Karabük sanırım sonraki maç.. Kazanmaları gerekiyor artık. Bu maçta takılacaklarını kadroyu görünce anlamıştım zaten. Maçı izlerken sadece o pozisyonların kaçması hayal kırıklığı yarattı.

Eşek değiller ya, artık kazansınlar lütfen... Karabük sanırım sonraki maç.. Kazanmaları gerekiyor artık. Bu maçta takılacaklarını kadroyu görünce anlamıştım zaten. Maçı izlerken sadece o pozisyonların kaçması hayal kırıklığı yarattı.

Valla eşekler işte. Kazanamıyorlar işte. Allah var yenilmiyoruz da.

Bence de sene sonunda ciddi bir revizyon şart.

Selçuk İnanı da Mustafa Sarp gibi yaptınız ya pes doğrusu..

Formsuz sadece,yoksa kalitesine asla laf vurulmaz.

Başlığa gelince,başlıktaki cümleye cevabım çok net :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Selçuk'u niye gönderiyorsun ? Hadi Eboue'yi gönderdin yabancı ama Selçuk dursun bir kenarda. En kötü oturtursun kenarda, alternatif olarak bulundurursun. Bu sezonki performansı hayal kırıklığı olabilir ama önümüzdeki sezon çok daha iyi bir performans sergileyemeceği ne malum yani.

Selçuk İnanı da Mustafa Sarp gibi yaptınız ya pes doğrusu..

Formsuz sadece,yoksa kalitesine asla laf vurulmaz.

Başlığa gelince,başlıktaki cümleye cevabım çok net :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Biz yapmadık,o kendi kendini yapmış Mustafa Sarp gibi.Mustafa Sarp olabilmek gerçekten büyük başarı.

Umarım siz haklı çıkarsınız demekten başka elimden bir şey gelmez.Ama görünen köy de kılavuz istemez.

Feneri yendiğimizi varsayarsak 3'e düşecek. Ama ilk maçı 2-0 kaybetiğimizden dolayı ikili averajı lehimize çevirmek zor olacak. Yendikten sonra bile 2 maçta puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu beraberlik çok kötü oldu.

Bizim takım fener 7 kişi kalsa yine 1-0'a yatar. Beyin sıkıntılı..

Galatasaray'a yakın gibiydi ilk çıktığı zamanlar,sonradan Fb lehine geçti.

Evet öyleydi aziz orayı alana kadar. Zaten ilk hamlesi içerdeki Galatasaraylıları kofmak olduk görmen abiyi gibi. Ondan biliyorum zaten bu durumu

Bunların yanında, fotomac,fanatik,sporx,eurosport türkiyede azizin emrindeki diğer kalem satanlar. Başkada vardır belki ama bunlar kesin

olan kısımlar. Fanatik ve fotomac ama siparişe göre yazıyor. 3 habere 1 tanesi bedava aziz bey misali.

:D

Toparlarız hiç sıkıntı değil.

Lazyo

Antep

Galatasaray

Beşiktaş

Akhisar deplasmanlarından fener çıkamaz,rahat olun.

İyi de ben konuda şampiyonlukla alakalı bir şeyden bahsetmedim ki.Şampiyon olsak yine görüşümün arkasındayım.Oyuncular doygunlaştı iyice.Seneler ilerledikçe daha kötü olacağız.

Valla kısa vade de bir cacık olmaz bu takımdan. Her açıdan. Gerek teknik gerek idari. Boşluklar çok. İş bilmezler çok. Yeteneksizler çok.

Geri
Üst Alt