# Asamoah Gyan

Cevap: # Asamoah Gyan

Biri sensin mesela..

6 bile vermem demişsin..

Geçen yıl Fransa'da döküldü demişsin.

Ahah iyi tespit aynı şey sezer öztürk'te de olmuştu, bu böyle ama fener forumlarındada selçuk için herkes çok iyi derken biz alınca birden kötü oldu.

Cevap: # Asamoah Gyan

Bize gelmez büyük paralar vermedikçe,belki versek bile gelmez gerçi ama geçen sene olanlar çabuk unutuldu herhalde,forvet lazım Elmander,Baros yeter deniliyor.Tamam uçuk fiyatlara oyuncu alınmasın kabulumüz ama belirli mevkilerde kadro derinliği şart.Bence Gyan alınabilecek iyi oyuncular arasında her ne kadar gelmeyecek olsa da.Yaşı genç ve bizim başarısızlığa gram tahammülü kalmayan insanlarımıza denemek için yeni yetme genç futbolcu getirip denemek adamın kariyerine harakiri yaptırmasına neden olur.

O yüzden geçelim efendim bu sene için altyapıymış,yok Drogba'ymış oymuş buymuş önemli olan o takım ruhunu takıma tekrar kazandırmak.Bu sene takım başarılı olamasa bile ben inanıyorum Fatih hoca hiçbir şey katmasa ruh katar takımımıza.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, 2+1 yıllık sözleşme imzalanan Asamoah Gyan'ın yılda 550 bin euro garanti ücret alacağını açıkladı.

Gomis - Gyan - Altyapıdan bir çocuk

Forvet hattını tek forvetli sistemde net taşırdı rahat rahat.

Asamoah gyan,arouna kone ve wagner love..bu 3 isimden birini cok ekonomik bedellerle alip fenerin weboyu kullandigi gibi degerlendirmemiz şarttı..sıkışan maclarda sonradan oyuna girip bir sürü mac ve puan kazandirirdi 3 isimden biri..

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

biz alsak bi ton laf edersınız ben sizi bılıyom

Biz alsak en az 2.5m bayılırdık

iyi oynasın seneye alırız

hem ligi tanıyan oyuncu tanımınada uyar

aynı paraya bize gelse sanırım en az maaş alan oyuncu olabilir
Sinan 500 Eray da 250 bin mi ne alıyordu. En az alan bunlar sanırım profesyonel oyuncular içinde takımda.

Birhan'ın falan daha prof sözleşmesi yok.

sent via GSC

Geri
Üst Alt