Asgari Ücret Belli Oldu

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
[h=5]2015 yılı için asgari ücret belli oldu.[/h]Net asgari ücret 2015'in ilk 6 ayı için 949 TL ikinci altı ay için ise 1000 TL oldu.

LY3YNJ.jpg

Yoksulluk ve açlık sınırını gördükten sonra hayretle izlemeye devam ediyorum.

Her yönden özel sektör calısanlarına giriyor;

-Kanuni calısma süresi 45 saattir, min. 54-55 saat calısırlar.
-Resmi tatiller özel sektöre islemez, calısırlar.
-Haftada sadece 1 gün tatil yaparlar, bazen onuda yapamazlar.
-Cogu yemek parasını kendi cebinden verir.
-Bunlara karsı alınan para 1.000 tl bile degil

gercekten insanlıgın sınırları zorlanıyor.

50 tl de çok neden verdiniz ki?

Demek artık ayın belirli günlerinde simitin yanına üçgen peynir de alınabilecek. Lükse bak lükse.

Açlık sınırının 1300 TL olduğu ülkede 1000 TL asgari ücret. Hulooggg

-Tapatalk-

Açlık sınırının 1300 TL olduğu ülkede 1000 TL asgari ücret. Hulooggg

-Tapatalk-

Napsin Devlet Asgari ücreti kac Lira yapsin 5000 TLmi iyimi?
Benim cevremde ve akrabalarimda bu ücrete calisan tek insan yok, ve bu dedigim kisiler okumus felan degil hepsi normal isyerlerinde calisiyorlar.
Sizin yaptiginiz yine Muhalefet etmek AKP karsiti olayimda ne olursa olsun.

Benim cevremde ve akrabalarimda bu ücrete calisan tek insan yok, ve bu dedigim kisiler okumus felan degil hepsi normal isyerlerinde calisiyorlar.

Boldladığım kısmı açıkla da milletin beyni yanmasın

Açlık sınırı 1300 TL ise asgari ücretin 1000 TL olmasının hiç bir şekilde izahı yoktur. En azından 1500 TL olması lazım. Milletvekillerine bir gecede yüzde 50 zam gelebiliyorsa asgari ücrete de gelebilir. Ama birilerinin işine gelmiyo tabi.

-Tapatalk-

Senin çevrende yok diye bu maaşa çalışan insanlar yok mu demek oluyor? Burda kimse 5000 TL olsun gibi bir şey söylemedi kendi uydurman. Günün şartlarına göre 1500 TL civarı olması gerek asgari ücretin.

Senin çevrende yok diye bu maaşa çalışan insanlar yok mu demek oluyor? Burda kimse 5000 TL olsun gibi bir şey söylemedi kendi uydurman. Günün şartlarına göre 1500 TL civarı olması gerek asgari ücretin.

Bence bu ücrete calisan yok! Varsa kendi beyinsizligi gitsin aklini calistirsin, sokakta Simit satsa 1000TLden fazla alir bir insan.

Bence bu ücrete calisan yok! Varsa kendi beyinsizligi gitsin aklini calistirsin, sokakta Simit satsa 1000TLden fazla alir bir insan.

Öncelikle kimseye hakaret etme. Asgari ücret bu kadar düşülk olduğu için mutlaka çalışan vardır. Sokakta simit satarak 1000 TL'den fazla kazanabilirsin ama bizim halkımız sağlık güvencesine önem verir.

Geri
Üst Alt