- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
[h=5]2015 yılı için asgari ücret belli oldu.[/h]Net asgari ücret 2015'in ilk 6 ayı için 949 TL ikinci altı ay için ise 1000 TL oldu.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açlık sınırının 1300 TL olduğu ülkede 1000 TL asgari ücret. Hulooggg
-Tapatalk-
Napsin Devlet Asgari ücreti kac Lira yapsin 5000 TLmi iyimi?
Benim cevremde ve akrabalarimda bu ücrete calisan tek insan yok, ve bu dedigim kisiler okumus felan degil hepsi normal isyerlerinde calisiyorlar.
Sizin yaptiginiz yine Muhalefet etmek AKP karsiti olayimda ne olursa olsun.
Benim cevremde ve akrabalarimda bu ücrete calisan tek insan yok, ve bu dedigim kisiler okumus felan degil hepsi normal isyerlerinde calisiyorlar.
Boldladığım kısmı açıkla da milletin beyni yanmasın
Senin çevrende yok diye bu maaşa çalışan insanlar yok mu demek oluyor? Burda kimse 5000 TL olsun gibi bir şey söylemedi kendi uydurman. Günün şartlarına göre 1500 TL civarı olması gerek asgari ücretin.
Bence bu ücrete calisan yok! Varsa kendi beyinsizligi gitsin aklini calistirsin, sokakta Simit satsa 1000TLden fazla alir bir insan.
cahil misinizBence bu ücrete calisan yok! Varsa kendi beyinsizligi gitsin aklini calistirsin, sokakta Simit satsa 1000TLden fazla alir bir insan.
cahil misiniz