Asgari Ücret Tahminleriniz? | 5500 TL Oldu

5450 beklentim

arkasından son çeyrekte zamların hesabı yapılıyordur...

Apt. Yöneticisi olduğum için benim açımdan bu madalyonun iki yüzü var. Millet tbiiki 3-5 daha alsında nefes alsın diyprum ama bunun arkası zam. Öte yandan allah affetsin bazen gaddar geliyor kulağa ama Apt. Görevlisi işine ayar çekmeleri lazım. adamın gideri %50-60 daha az belki daha da az. ama aynı zammı alıyor, tazminatında da kira fatura gideri varmış gibi ek hesap yapılıyor... aidatı şişirsem daha aprtman isyan bayrakları ile üstüme yürüyecek.
Benim de 5350 gibi bir beklentim var.

Benim de 5350 gibi bir beklentim var.
yani düzene devlete inancım güvenim olmadığı için insanlar sonbaharda sene sonuna yakın gelecek zamları ödesi diye yapıyorlar gibime geliyor .

belli olmaz bakarsın 4253 ü 5000 e tamamlayacak şekilde 700 falan koyarlar - tamamen karambol beklentim. Fakat kesin sonbaharda ciddi zamlar gelecek. Yanlış bilmiyorsam devlet ek bütçe aldı senelik , onu çıkarmaları gerekecek bir yerden.

açıklama akşam mı yoksa saat verdiler mi acaba biliyor muyuz ?

Yetmez ama 5750 olcak gibi. Asgari ücretin tutarından çok asgari ücretle neler alınabiliyor önemli olan o her daim.

Yetmez ama 5750 olcak gibi. Asgari ücretin tutarından çok asgari ücretle neler alınabiliyor önemli olan o her daim.
eb başta 1500 TL lik bir az bir nefes alma diyelim ama sonbaharda fena zamlar gelecek ya da yeni yıl arifesinde , bundan endişeliyim baya.

eb başta 1500 TL lik bir az bir nefes alma diyelim ama sonbaharda fena zamlar gelecek ya da yeni yıl arifesinde , bundan endişeliyim baya.
Zaten hep öyle olmadı mı? Şubatta 4250 alan azıcık nefes aldı sonra bi başladı zamlar ardı arkası kesilmedi. Ne olduysa şu pandemide oldu fiyatlar 3x 4x artarken maaş 2x bile artmadı.

6000 TL'nin altında olacağını düşünüyorum. Maksimum 5500 yapılır bence.

Sabah söylemesi ayıp 5 börek bir tane de meyve suyu aldım küçük bir tane de ekmek aldım 36 lira tuttu. Börek 5 lira ekmek 4 lira. Böyle bir saçmalık olabilir mi.? Önce zamların önüne geçilsin.

Sabah söylemesi ayıp 5 börek bir tane de meyve suyu aldım küçük bir tane de ekmek aldım 36 lira tuttu. Börek 5 lira ekmek 4 lira. Böyle bir saçmalık olabilir mi.? Önce zamların önüne geçilsin.
Gelecek zamlarda isyan çıkmasın diye yapıyorlar maaş zammını zaten - milleti düşündüklerinden değil.

Daha kötü günler gelecek sonbaharda muhtemelen. artık can simidimi , emniyet kemerimi, parşüt mü , halat mı neye sarılacaksak

Geri
Üst Alt