Asgari Ücret Tahminleriniz? | 5500 TL Oldu

muhendis de ne yapsin arge yok uretim yok ; tasarim deger veren yok.
İşte devlet şirketlerindense az çok olan yabancılardaki kalite artacaktır

Hammaddeyi dövizle alıp tl ile mal satanların piyasayla yarışma ihtimali kalmadı

patronum bana asgari ücret alsan kalanı elden versem olur mu dedi.

ne kadar elden dedim. fermuarını açıyor şuan 🙈🙈🙈🙈🙈
1639659713893.gif

Ulan madem işverene iyilik yapacaksınız sigorta primini 500 lira yapın yine alavere dalavere işler.. Seçimde milyonlarca asgari ücretlinin oyunu alıp iş verenlerle çatışmalarını keyifle izleme çabaları..

Emekli zamlari ne zaman aciklaniyordu

Ulan madem işverene iyilik yapacaksınız sigorta primini 500 lira yapın yine alavere dalavere işler.. Seçimde milyonlarca asgari ücretlinin oyunu alıp iş verenlerle çatışmalarını keyifle izleme çabaları..
Şu an işverene maliyeti ne kadar oldu asgari ücretin?

Sigorta primini kıssalar, gelir vergisini arttırırlar.

Sinirimden ağlayacağım. Normal şartlarda özel dersler vs gelirim 9000 TL civarina getirmiştim gece gündüz çalışıyorum. 9000 TL şuan çöp oldu. Eşimde öğretmen, bu ay 4800 TL maaş verdi devlet. 4 sene okul, 2 sene kpss, sözleşmeli öğretmenlik aptallığı, sözleşmeli sınavları, ülkenin ücra bir köşesine atanıp saçma sapan şartlarda yaşamak su bu.. bunların hepsi kodugumun 550 tlsi için mi? Sevicem bu ülkeyi. Giderim yurtdışında bok temizlerim en azından kazandığımla burda 15 senelik maasimla alabileceğim arabayı orda 6 ayda kazandığımla alır evime öyle giderim. Dün eşim ağladı evde, okuduğu üniversitenin verdiği krediyi, kredi kartlarını vs odediginde maaşı bittigi için. Hepsi 550 TL için.

Devlet çalışanıysanız alternatiflerinizi deneyin. Devletteki maaş artışı çok cüzi olacaktır yine zaten bahsedilen ekonomi modelinin sonucunun bu olacağı belliydi.

Devlet çalışanıysanız alternatiflerinizi deneyin. Devletteki maaş artışı çok cüzi olacaktır yine zaten bahsedilen ekonomi modelinin sonucunun bu olacağı belliydi.

Abi özelide kalmadı ki , öbür ay bizler için zam ayı kaç tane firma gidip %50 zam verebilecek. Max veren 30 olur.

Memura da ocak %15 haziran %15 yaparlar aynı oran işte.

Çaycı ablaya onu dedim biraz önce bundan sonra çaylara temizliğe daha fazla dikkat et , bende talibim o işe gözüm üstünde

Zam iyi gibi görünüyor ama dolar 15 TL. İçine ettiler ekonominin.

Yapılan zam iyi.

Ama dolara göre bakacak olursak bu zam bile değil daha çok düşürülen bir maaş oluyor maalesef. Mevcut durumda birkaç ay rahatlatan bir zam ancak yeni yapılacak zamlardan sonra yine aynı duruma düşeceğiz gibi. Yani doların önemi büyük. Alım gücünü arttıramadığın sürece asgari zam bir şey ifade etmiyor.

Geri
Üst Alt