Asgari Ücretliler Zengin Gibi Vergi Ödeyecek

Şevket Atakan

Adventurer
GalataSarayı Efendileri
Aralıkta girecek yeni yasa ile %15 olarak ödediğimiz vergi kesintilerini %20 olarak ödeyeceğiz.

Sağol AKP bi kulağımın arkası kaldı gel onuda öpüver.

Pardon tabi Kaç-AK sarayın parası nasıl çıkacaktı.

Bunların insafı kalmadı vatandaşın ekmeğinede göz diktiler.

Yeni uçağının fiyatı 450 milyon dolar , Ak-Saray ne kadardır Allah bilir !
Durmak yok hüloğculuğa devam .....

Empati kurmayı 2013'te bıraktığım için hiç ilgilendirmiyor beni, kendi düşen ağlamaz diye boşuna dememişler.

Son düzenleme:
tabi ya nolacaktı aksarayın, uçakların, zırhlı arabaların paraları nasıl çıkacaktı. keşke sadece oy verenlerden alsalar. sevilmek onların hoşuna gidiyor nasılsa alışmışlar.

Gelen zamla beraber sınıf atlamış maaş o yüzden %20 vergi olcakmış. Gülsek mi ağlasak mı.

Gelen zamla beraber sınıf atlamış maaş o yüzden %20 vergi olcakmış. Gülsek mi ağlasak mı.
Senin gibi bilgili,kültürlü bir adama yakıştıramadım, yeni zamlı maaşla kaç tane sibop,don lastiği ve tenis topu alınır bilmiyor musun?

Son düzenleme:
herşey için çok teşekkürler sayın akepe seçmeni bu durum sizin eseriniz gurur duyun..

Beter olsunlar diyeceğin de olan sitem eden gariban insana oluyor... Asgari ücret alıp bu durumu savunacak kadar körelmiş olanlar bile vardır aramızda o yüzden bir arkadaş dedi ya kulağımın arkası kaldı diye.. Onu bile yapsa yarabbi şükür diyecek milyonlarca insan var bu ülkede..

Bu durum bizim şikecilerin durumu gibi.

Devlet(azize): yemediği halt kalmadı, yavaş yavaş varınızı yoğunuzu almaya kalkışır gibi

Halk(fenevli taraftarlar): büyüksün padişahım çok yaşa.

nankörsünüz nankör adam sizin için saray yaptırıyor uçak alıyor süper makam aracı alıyor. dünyada kaç liderin öye lüks sarayı var sorarım size! adam marka değerimizi yükseltiyor yeter artık nankörlüğünüz!!

Tamamı olmasa da tamamına yakını akapeye oy verdikleri için ödesinler hatta daha fazla ödesinler üzücü olan kurunun yanında yaşın da yanması.

link ? kaynak ?

Bu ülke böyle yönetilmeyi hak ediyor.
Bunlar iyi Günlerimiz

Valla hiç üzülmedim, bu adamları siz başımıza getirdiniz yaptıkları icraatlara hep beraber guvendik ama yapılan yolsuzluklara sesinizi cikartmadiniz, gözlerinizi yumdunuz , Size diyorum %52. .beter olun mustehak bu adamlar Size , hatta inşallah şehzade de birgün başa gelir de donunuza kadar alır.

Geri
Üst Alt