Attila Aslan
Sarı Üye
- 25 Şubat 2014
- 508
- 0
- 266
Herkes layık olduğu şekilde yönetilir ama ne yazık ki kurunun yanında yaşda yanıyor işte..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen ben de bıraktım. Hatta ileri gidiyorum. Asgari ücretle çalışıp, tek geliri bu gelir olan bir kişi, AKP ye oy veriyorsa maldır. Ve çevremde bu mallardan bir sürü var. Ve bu mallara siyasi görüşünden dolayı saygı da göstermiyorum.Empati kurmayı 2013'te bıraktığım için hiç ilgilendirmiyor beni, kendi düşen ağlamaz diye boşuna dememişler.
Şu sondakiler harbiden gerizekalilik ürünü. Öyle böyle değil dünya üzerinde ve tarihinde böyle armut bir millet daha yoktur.asgari ücretli her sene giriyor zaten
Kasım ayında % 15-20 aralığında
Aralıkta %20 üzerinden vergi ödüyor asgari ücretli
ha bu arada Başbakan
"cehape asgari ücret 1500 TL yapacakmış " deyince
asgari ücretliler yuhalıyor..
"emekliye iki maaş ikramiye verecekmiş "deyince
emekliler yuhalıyor...
Ebru Gündeş bacimiz 40 milyona londradan ev almış.durum vahim, sadece işçiler değil neredeyse yeni mezun üniversitelilerde bu ücretlerle çalışıyor, mak. müh. arkadaşım 1500, fizik mezunu arkadaşım 1200 tl daha yeni iş buldular. bu milli gelir kimlerin cebine gidiyor ?
Geçen gece avm açtırıp 250 bin liralık alışveriş yapmış vay beeEbru Gündeş bacimiz 40 milyona londradan ev almış.
Görgüsüzlüğün zirvesi.Geçen gece avm açtırıp 250 bin liralık alışveriş yapmış vay bee