Asgari Ücretliler Zengin Gibi Vergi Ödeyecek

yav konusmıyım diyorum da bunun sorumlusu sadece iktidar değil, bu sistemi değiştirebilecek herhangi bir parti mi? daha bu yıl chp bir sosyal demokrat parti oldu gibi, mhp ne iş yapar, insanlar mhp niye oy verir asıl bunları sorgulamak lazım
@Yekta Kuzmanova

☆$☆

yav konusmıyım diyorum da bunun sorumlusu sadece iktidar değil, bu sistemi değiştirebilecek herhangi bir parti mi? daha bu yıl chp bir sosyal demokrat parti oldu gibi, mhp ne iş yapar, insanlar mhp niye oy verir asıl bunları sorgulamak lazım

derdoluk yahut fasholuk

Türk milliyetçisi oldukları için veriyor olabilirler, suç mu?

tabiki de değil, sonra asgari ücrette su kadar vergi var diye şikayet etmek mantıklı değil çünkü mhp nin bununla ilgisi yok seninde deiğin gibi

Sizi ikna edememiş olabilirler, lakin bu seçimde MHP'de ekonomik vaatlerde bulundu.

Son düzenleme:
o vaatlerden eski merkez baskanı durmuş yılmazın bile haberi yokmuş düşün artık

Havasından mı suyundan mı bilemedim arkadaş :/ Adama hilal kart kaç kişiye verilecek diye bir soruya bilmiyorum diye cevap verince adamı dünyadan bi:haber yaptınız.

''Menderes asılırken mehapeee neredeydiiiğğ'' seviyesine düşürmeyin lütfen siyaseti.

Havasından mı suyundan mı bilemedim arkadaş :/ Adama hilal kart kaç kişiye verilecek diye bir soruya bilmiyorum diye cevap verince adamı dünyadan bi:haber yaptınız.

''Menderes asılırken mehapeee neredeydiiiğğ'' seviyesine düşürmeyin lütfen siyaseti.

adamı ben canlı dinledim açıklanan vaatlerin maliyeti 80 milyar tl ve nasıl karşılanıcak bilmiyorum arkadaşlarımız çalışıyor dedi

Geri
Üst Alt