- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Siz de finali izlerken Bihter silahı Behlül’e çevirip sıkmasını bekliyor musunuz her defasında!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güldürme beni hain herifSiz de finali izlerken Bihter silahı Behlül’e çevirip sıkmasını bekliyor musunuz her defasında!
Güldürme beni hain herif
Bihter ile bir gece gecirmek icin seni kicindan bile bicaklarim..Bihter mi, Behlül mü?
Katılmıyorum ama saygı duyuyorum benimde favori dizim değildir ama yaptığı etki olarak bana göre durum bu. Ezel,Kurtlar Vadisi ve Yaprak Dökümü gibi diğer fenomen dizilerle arasındaki farkın yıllar geçmesine rağmen hala eskimemesi olarak görüyorum. Sanki bu dizi 1 sene önce çekilmiş hissi uyandırıyor hala.Ilk 5 e giremez bence populerlik ve kalite olarak
Yaprak dökümü de iyi bir dramaydı hakkını yemeyeyim.Katılmıyorum ama saygı duyuyorum benimde favori dizim değildir ama yaptığı etki olarak bana göre durum bu. Ezel,Kurtlar Vadisi ve Yaprak Dökümü gibi diğer fenomen dizilerle arasındaki farkın yıllar geçmesine rağmen hala eskimemesi olarak görüyorum. Sanki bu dizi 1 sene önce çekilmiş hissi uyandırıyor hala.
Hikaye olarak zaten en iyi dizilerden net şekilde fakat oyunculuk kısmı tartışmaya açık.Yaprak dökümü de iyi bir dramaydı hakkını yemeyeyim.
Bihter ile bir gece gecirmek icin seni kicindan bile bicaklarim..
Helal pasfKahkaha atıyorum :ddddddddd
Ezel
Vadi
Yilan Hikayesi
Yedi Numara
Muhtesem Sülüman
Ilk 5 e giremez bence populerlik ve kalite olarak
Soyadı G. Veren olan birini ciddiye almaya gerek yok.
Yilan Hikayesi fani olmam ile ilgili fikirlerin nedir?Kaliteyi bilmem de popülarite olarak girer
Hic izlemedim kirvem
Yilan Hikayesi fani olmam ile ilgili fikirlerin nedir?
Kürsati izleyerek büyüdügümü göz ardi etmeyelim ahbabimİnanmam
Benden layk almak için yazdığını bildiğim halde laykladım
KaybolKürsati izleyerek büyüdügümü göz ardi etmeyelim ahbabim