Ilk 5 e giremez bence populerlik ve kalite olarak
Katılmıyorum ama saygı duyuyorum benimde favori dizim değildir ama yaptığı etki olarak bana göre durum bu. Ezel,Kurtlar Vadisi ve Yaprak Dökümü gibi diğer fenomen dizilerle arasındaki farkın yıllar geçmesine rağmen hala eskimemesi olarak görüyorum. Sanki bu dizi 1 sene önce çekilmiş hissi uyandırıyor hala.

Katılmıyorum ama saygı duyuyorum benimde favori dizim değildir ama yaptığı etki olarak bana göre durum bu. Ezel,Kurtlar Vadisi ve Yaprak Dökümü gibi diğer fenomen dizilerle arasındaki farkın yıllar geçmesine rağmen hala eskimemesi olarak görüyorum. Sanki bu dizi 1 sene önce çekilmiş hissi uyandırıyor hala.
Yaprak dökümü de iyi bir dramaydı hakkını yemeyeyim.

Beşir denen sümsükün bile alıcısı vardı şu dizide yahu. Köylü Cemile (köylüleri tenzih ederim) zaten aşıktı buna, Katya 1 defasında bembeyaz geceliği ile odasına gelince ne yapıyorsun burda diye azarlayıp göndermişti odadan. Ulan milyarlık patronunun biricik kızı sana bakar mı, alsana Cemile'yi. Hadi sevmedin kızı ama Katya'yı nasıl odadan kovuyorsun, gay midir nedir, vur geç bekar adamsın?(diyerek cinsiyetçi kişiliğimden enstantene sunayım dedim)

Ekşide Bugün bu diziyle ilgili çok güzel bir yazı yazmış biri. Bu dizinin neden 10 yıldır hala izlendiğini çok güzel özetlemiş. Okumak isteyenler okusun.

Geri
Üst Alt