Askerde Yediği Tokat Yüzünden 55 Yıldır Çay İçmiyor!

Gökan kardeşim de anlatırdı. Alaturka tuvaleti görünce ben buraya sicmam diye diretmis. yapma etme demiş arkadaşları ama yok bizim Gökan deli, kanı deli akıyor. Öyle böyle komutanın kulağına kadar gitmiş bu. Götune yediği seyden sonra (tekme) şimdi de sivil hayatta alafranga yi söküp alaturka tuvalete sicar olmuş. Böyle de delikanlıdır kendisi.

@Gökhan Sancak

kacak cayı nerden getırtıyon
Tüm kuruyemişçilerde var üstat adı kaçak eskiden çaykur tekeldi diye rahmetli Özal kaldırdı yasağı ama Seylan çayının adı kaçak çay kaldı. Eskiden İran-Irak-Suriye hattından kürtler getirirdi. Seylan devletinin de adı Sri Lanka oldu iyice iş karıştı bir de Lipton gibi uluslararası firmalar girdi... Çernobil patladı bakanımız bakın ben de içiyorum dedi türk çayı taca çıktı...

Şahsen uzun yıllar Howdah, Dawa ve Rabea çayları içtim piyasada howdah sıkıntısı var. Tedarik edemiyoruz. Rabea ise daha sık bulunabiliyor... Yaşam sıvım...

Tüm kuruyemişçilerde var üstat adı kaçak eskiden çaykur tekeldi diye rahmetli Özal kaldırdı yasağı ama Seylan çayının adı kaçak çay kaldı. Eskiden İran-Irak-Suriye hattından kürtler getirirdi. Seylan devletinin de adı Sri Lanka oldu iyice iş karıştı bir de Lipton gibi uluslararası firmalar girdi... Çernobil patladı bakanımız bakın ben de içiyorum dedi türk çayı taca çıktı...

Şahsen uzun yıllar Howdah, Dawa ve Rabea çayları içtim piyasada howdah sıkıntısı var. Tedarik edemiyoruz. Rabea ise daha sık bulunabiliyor... Yaşam sıvım...
Hmm bende bu satırları okurken beyaz cayımdan bı yudum aldım

Hoş bir görsel... Bu dairede yalnız sıcak su yok... Sabah namazına kadar yolum var beni alıkoyma :(
Yanlıs düsüncelere girmeyelım gusul sadece vucud degil zihnende bozulabılır dıkkatlı olalım

ben yokken basınıza bisey gelırse müsebbibi ben degilim haberınız olsun ıyı geceler

Geri
Üst Alt