Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.760
- 5.515
- 883
Atarsa sadece 21. Bende bulgur yemicem 15 yıl falan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kacak cayı nerden getırtıyonDayı ne kaçırdığının farkında değil
Tüm kuruyemişçilerde var üstat adı kaçak eskiden çaykur tekeldi diye rahmetli Özal kaldırdı yasağı ama Seylan çayının adı kaçak çay kaldı. Eskiden İran-Irak-Suriye hattından kürtler getirirdi. Seylan devletinin de adı Sri Lanka oldu iyice iş karıştı bir de Lipton gibi uluslararası firmalar girdi... Çernobil patladı bakanımız bakın ben de içiyorum dedi türk çayı taca çıktı...kacak cayı nerden getırtıyon
Hmm bende bu satırları okurken beyaz cayımdan bı yudum aldımTüm kuruyemişçilerde var üstat adı kaçak eskiden çaykur tekeldi diye rahmetli Özal kaldırdı yasağı ama Seylan çayının adı kaçak çay kaldı. Eskiden İran-Irak-Suriye hattından kürtler getirirdi. Seylan devletinin de adı Sri Lanka oldu iyice iş karıştı bir de Lipton gibi uluslararası firmalar girdi... Çernobil patladı bakanımız bakın ben de içiyorum dedi türk çayı taca çıktı...
Şahsen uzun yıllar Howdah, Dawa ve Rabea çayları içtim piyasada howdah sıkıntısı var. Tedarik edemiyoruz. Rabea ise daha sık bulunabiliyor... Yaşam sıvım...
Hmm onlar liboş çayı ama bitki çayları çin işi filan hep ninnik. Çay sade olur...Hmm bende bu satırları okurken beyaz cayımdan bı yudum aldım
Hoş bir görsel... Bu dairede yalnız sıcak su yok... Sabah namazına kadar yolum var beni alıkoyma
Yanlıs düsüncelere girmeyelım gusul sadece vucud degil zihnende bozulabılır dıkkatlı olalımHoş bir görsel... Bu dairede yalnız sıcak su yok... Sabah namazına kadar yolum var beni alıkoyma![]()
O ne demek? Mesaj da atmıştın zaten bir hazırlık mı var bir tertip bir kalkışma? Bana karşı?Yanlıs düsüncelere girmeyelım gusul sadece vucud degil zihnende bozulabılır dıkkatlı olalım
ben yokken basınıza bisey gelırse müsebbibi ben degilim haberınız olsun ıyı geceler
Beni ilk reddettıgın gunu hatırlıyormusun?O ne demek? Mesaj da atmıştın zaten bir hazırlık mı var bir tertip bir kalkışma? Bana karşı?
O ne demek ilk reddettiğim gün filan ne oluyor kendimize gelelimBeni ilk reddettıgın gunu hatırlıyormusun?
Bişey yok gonlunu ferah tut ıyı geceler
Msjda ısım degıstırmenı ıstedıgım gun hayır demıstın o gun kalbımı kırdın bide gecen gunO ne demek ilk reddettiğim gün filan ne oluyor kendimize gelelim![]()
Msjda ısım degıstırmenı ıstedıgım gun hayır demıstın o gun kalbımı kırdın bide gecen gun
ama olsun barıstık üstad iyi geceler
imparatorun ıyılıgı ıcın degıstırdımProfil resmin değişmiş.Nerde İmparator ha ?
Geçen yaz yapsaydın 1000 Euro verirdin sadece.3000 euro verip tezkeremi almis bulunuyorum. Askerlik anım konsoloslukta yaşadığım izdihamdan ibaret. Hayatimin en zor 45 dakikasiydi.
Vesselam
Ben de karakol komutanından dayak yemiştim sonuna kadar da haklıydı, onun yerinde ben olsam bende döverdim kendimi. Hala bayramlarda falan mesajlaşırız.