Askerlikle İlgili (Yardım)

Serhat Fırat

Kırmızı Üye
Ben bu ay tecilimi bozduracağım fakat şöyle bir sorum olacak asker dağıtımına kadar bedelli askerlik çıkarsa tecili bozduğum için yararlanabiliyor muyum ?

26 yasına kadar nasıl tecil ettirdin aga taktik versene

Tecilini bozduğun an her koşulda gitmek zorundasın diye biliyorum

TapaTalK

Konu Dışı bilgi.

Türkiye dışında 1980 ve üzeri doğumlu olanlar 45 ay çalıştığını kanıtlarsa 1000€ karşılığında askerliğini yapmış sayılıyor.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Sevk tarihi almadığın sürece sorub yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konu Dışı bilgi.

Türkiye dışında 1980 ve üzeri doğumlu olanlar 45 ay çalıştığını kanıtlarsa 1000€ karşılığında askerliğini yapmış sayılıyor.

İş versene bana leo, senin kafede bulasıkları yıkıyım?

İş versene bana leo, senin kafede bulasıkları yıkıyım?

Emlak işine atıldık kahve mi kaldı artık :D git Bayburt a yozgat a Çorum a temmuz ayında işini halledersin en yakın belediyede 6 ay sonra hop köln de h.delikanli ile bira içip hot-dog yiyorsun

Bedelli çıksa güzel olur

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki sence uzun donem yapıp maaş almak mı? Sabah 8 akşam 5 kendi evin vs. Ya da kısa dönem sıhhıye olarak yapmak mı? ( Büyüh iht samsunda )
Bence hiç biri alt üst ilişkilerinin dibine kadar olduğu bir yer ne kadar az kalsan o kadar iyi her türden insan var jiletçisi , kokocusu , oğlancısı :D vs. ne zaman üst mevkilerdeki zatların çocukları askerlik yapar işte ben de o zaman can-ı gönülden isteyerek yaparım şu zorunlu askerliğin kalkması lazım artık diye düşünüyorum neyse bence kısa dönem yap sonuç olarak...

Emlak işine atıldık kahve mi kaldı artık :D git Bayburt a yozgat a Çorum a temmuz ayında işini halledersin en yakın belediyede 6 ay sonra hop köln de h.delikanli ile bira içip hot-dog yiyorsun

.
İlk defa duydum bu dedıgını? Belediyeler isci mi yolluyor avrupaya

Serhat Fırat valla reis tam emin değilim ama tecil bozdurduktan sonra sevk kağıtları gelene kadar yararlanabilirsin ama dediğim gibi tam emin değilim

Bedelli askerlik cikmayacagi icin bosuna endiseleniyorsun.

Sana git babalar gibi askerliğini yap bedelli nedir demek isterdim

ama 1 sene öncesine kadar yapıp geldiğim için aklın varsa her gün bedelli için dua ederdim

TapaTalK

üniversite okuduysan kısa dönem su gibi geçer git yap gel.

Tatava yapmayın askere gidin!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt