Serhat Fırat
Kırmızı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 2.190
- 118
- 1.023
Ben bu ay tecilimi bozduracağım fakat şöyle bir sorum olacak asker dağıtımına kadar bedelli askerlik çıkarsa tecili bozduğum için yararlanabiliyor muyum ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu Dışı bilgi.
Türkiye dışında 1980 ve üzeri doğumlu olanlar 45 ay çalıştığını kanıtlarsa 1000€ karşılığında askerliğini yapmış sayılıyor.
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
1 yıl okula geç başla + 2 yıl üniye hazırlan + 4 sene üni oku + 2 yıl tecil =26 yaş26 yasına kadar nasıl tecil ettirdin aga taktik versene
Yani sevk kağıtları gelene kadar bedelli çıkarsa yararlanabiliyoruz öyle mi ?Sevk tarihi almadığın sürece sorub yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 yıl okula geç başla + 2 yıl üniye hazırlan + 4 sene üni oku + 2 yıl tecil =26 yaş
İş versene bana leo, senin kafede bulasıkları yıkıyım?
Bence hiç biri alt üst ilişkilerinin dibine kadar olduğu bir yer ne kadar az kalsan o kadar iyi her türden insan var jiletçisi , kokocusu , oğlancısıPeki sence uzun donem yapıp maaş almak mı? Sabah 8 akşam 5 kendi evin vs. Ya da kısa dönem sıhhıye olarak yapmak mı? ( Büyüh iht samsunda )
.Emlak işine atıldık kahve mi kaldı artıkgit Bayburt a yozgat a Çorum a temmuz ayında işini halledersin en yakın belediyede 6 ay sonra hop köln de h.delikanli ile bira içip hot-dog yiyorsun
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
.
İlk defa duydum bu dedıgını? Belediyeler isci mi yolluyor avrupaya
Nerde yaptın cnmTatava yapmayın askere gidin!
Sent from my iPhone using Tapatalk