Aslan Babalara Özel

Ibrahim Özveren

10 Numara!
Selam beyler, renktaşlarım,

Benzer bir konu var mı forumda bilemiyorum. Aradım ama bulamadım. Eger var ise tabi birleştirebiliriz.

Forumda babalara ve baba olacaklara özel bir konu olmasını istedim. Buradan belki tavsiyelerimiz olur, fikir ve duygulari paylasabiliriz diye dusundum.

Bilenler ve hatirlayanlar vardir belki, insAllah bu sene sonu bir yavru aslan bekliyoruz. Hanımlar tabi biraz daha heyecanli oluyor bize nazaran ve birsuru alisveris ve hazırlığa koyuluyorlar.

Cocugun gelmesine daha 4 ay var, ama odasi elbiseleri ve hepsi hazir sayilir. Dun çocuk arabasinida aldik ve 1 calisma odami komple doldurduk esya ile. Evimizde pek buyuk sayilmaz zaten.

Bilenler bilir, bu bahsettigim mevzularda pek ucuz sayılmaz. Hanimda sagolsun cocugum icin en iyisini istiyorum demez mi. Incir ağacını dikmek uzereyiz.

Sorum: siz nasil gecirdiniz bu dogum onceki zamanı. Heyecan veren durumlar nelerdi. Sizi tedirgin eden veya yoran?

Hurmetler :)

kıyafetleri dışında etrafımızda çocuklu insan çok olduğundan arabası, ana kucağı vs. gibi şeyleri onlardan alacağız. beşiğini de dayısına aldırttıracağız. a101, şok, bim gibi marketlere ucuz, kaliteli bebek malzemeleri geliyor. çokta para harcamaya gerek yok zaten bebekler çabuk büyüyor giymeyeceği şeyleri doldurmak boşuna masraf.

Mümkün mertebe çok fazla kıyafet alma çok çabuk büyüyorlar ondan dolayı çoğu giyilmeden kalır. Genelde çocuk iLe alakalı işlemleri anasına bırak biz babalar pek anlamıyoruz tutmayı bile beceremiyoruz. Uykusuz gecelere alışmaya başla, anne yanına alıp uyutmak isteyebilir evin içinde kendine yatmaya yer ayarla, çocuk erkek olursa annesinin peşinden ayrılmaz, kız olursa da senin peşinden ayrılmaz.

Hayatınız bir daha geri dönmemek üzere 180 derece değişiyor ama iyi ki de değişiyor... kıyafet hediye eden çok olur . ayrıca 1 yaşına kadar o kıyafetlerin başına gelmeyen kalmayacak.. pamuklu kumaşlı kıyafet tercih edin, ama sakın marka bişeylere parayı gömmeyin.
Ben 5 tane emzik almıştım doğmadan eşek sıpası 1 kere kullanmadı. bebek arabası önemli. olduğunuz bölgeye uygun bişeyler alın, iklime göre,yolların durumuna göre.Tek parça kıyafet tercih edin, mümkünse fermuarlı, bebekleri giydirmek çok zor olabiliyor. Uzun bi süre kanepede yatmak zorunda kalacağın için kendine de bişeyler bak istersen..

kıyafetleri dışında etrafımızda çocuklu insan çok olduğundan arabası, ana kucağı vs. gibi şeyleri onlardan alacağız. beşiğini de dayısına aldırttıracağız. a101, şok, bim gibi marketlere ucuz, kaliteli bebek malzemeleri geliyor. çokta para harcamaya gerek yok zaten bebekler çabuk büyüyor giymeyeceği şeyleri doldurmak boşuna masraf.

Cok haklisin ustat. Ilk aylar cocuklar inanilmaz gelişiyor. Ama bu da guzelmis, şu çok tatlıymış, of bu kombin çok hoş ya diye diye dolabi doldurduk :D

Mümkün mertebe çok fazla kıyafet alma çok çabuk büyüyorlar ondan dolayı çoğu giyilmeden kalır. Genelde çocuk iLe alakalı işlemleri anasına bırak biz babalar pek anlamıyoruz tutmayı bile beceremiyoruz. Uykusuz gecelere alışmaya başla, anne yanına alıp uyutmak isteyebilir evin içinde kendine yatmaya yer ayarla, çocuk erkek olursa annesinin peşinden ayrılmaz, kız olursa da senin peşinden ayrılmaz.

Erkek olacak insAllah. Annesinin pesinde takilsin kerata, haftasonlari da yanima alir Galatasaray sevgisi aşılarız:)

Renktaş o incir ağacı dikilecek. Boşa kasma.

3wsf.webp

Hayatınız bir daha geri dönmemek üzere 180 derece değişiyor ama iyi ki de değişiyor... kıyafet hediye eden çok olur . ayrıca 1 yaşına kadar o kıyafetlerin başına gelmeyen kalmayacak.. pamuklu kumaşlı kıyafet tercih edin, ama sakın marka bişeylere parayı gömmeyin.
Ben 5 tane emzik almıştım doğmadan eşek sıpası 1 kere kullanmadı. bebek arabası önemli. olduğunuz bölgeye uygun bişeyler alın, iklime göre,yolların durumuna göre.Tek parça kıyafet tercih edin, mümkünse fermuarlı, bebekleri giydirmek çok zor olabiliyor. Uzun bi süre kanepede yatmak zorunda kalacağın için kendine de bişeyler bak istersen..

Haha son cümle guzel oldu :) Eyvallah abi. Biraz hanımı uzak tutmaya calisiyorum markalı seylerden. Zaten pek marka aramıyor, ama kaliteli olsun diye cumleye başlayıp en pahalisini nasil seciyor hep anlamis degilim :D

Hayırlı olsun forumda 7 sene önce başlık açmıştım baba oluyorum diye çok ilgi görmüştü iyi dilekler öneriler alllah razı olsun tekrar.

Şimdi geriye bakınca çok çok zorlaştı hayat herşey 4-5 katına çıktı belki daha fazla

Allah kolaylık versin temel gıda bez vs dışında çok bütçenizi zorlamayın etrafınızda aile akraba kullanılmış araba ayakkabı giysi mutlaka kabul edin çocuklar çok çabuk büyüyor.Geçim stresine girmeden bu süreci keyifli geçirmek en doğrusu olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Hemen her şeyi almanıza gerek yok bence. Mesela arabayı kullanacağınız zamana daha çok var. Sağlıklı olsun da zaten zamanla herşeyi olur.

Küçük kız zaten 2 yaşında aklı ermiyor oğlan 6 yaşında bir ara niyetlendim ama yok yani içinden gelecek..Ben 35 inde haftada 2 halı saha yapan en az 2-3 maç izleyen biri olarak bunu çocuğa geciremezken halı sahanın önünden geçmeyen 40 yılda 1 maç izleyen arkadaşın oğlu tam bir futbol delisi..

Geçen sürece bakıyorum iyi ki de ilgisi yok futbola kesinlikle benim gibi fanatik olmasıni istemem ben pederden gordum Galatasaray'ı ama işi fanatiklige tasidim maalesef..
Şimdi yine eskisinden iyiyim GS maç kaybettiği günün ertesi resmen kabus oluyordu hayatım sevinçte de tam tersi anlamsız bir mutluluk oluyor ..Totalde artı eksisine bakarsan bu kadar pozitif negatif kaymalar insanın sinir sistemini olumsuz etkiliyor..Galatasarayimiza gönül versin ama fanatik olmasın temennim bu normal bir futbol izleyicisi olabilirse en güzeli olur..

Hayırlısıyla evladını kucagina alırsın insallah şimdiden tebrikler

Allah isteyen herkese nasip etsin benimde 4 yaşında oğlum var. Şöyle özetleyim birisi için yaşamak neymiş onu öğrendim. Önceleri kafanıza takılan her şey ikinci üçüncü planınızda bile olmuyor.. akşam onun için eve gelmek gece sarılarak uyumak vb.. bunların hiç biri tarif edilemez duygular gerçekten.. mesela gece uyanıp acaba nefes alıyor mu bakacaksın? Sence bu dünyada bu hareketi kimin için yapabilirsin:) tavsiye değil ama bol bol bebek bezini boşuna stok yapma:) çünkü çabuk büyüyorlar birde bazı markalara alerjik tepki verebiliyorlar .. Allah biran önce kucağına almayı nasip etsin deyim sağlıkla tabiki..

Geri
Üst Alt