Aslan Babalara Özel

Hayırlı olsun öncelikle 14 aylık bi kız çocuğu babasıyım harika bir duygu onu belirteyim ama 8 aydan sonra anlıyorsun baba olduğunu .
Doğum öncesi ise hiç strese girmeyin herşey olur Allahın izni ile.
Dışarıdan koca karı şeylerini sakin yapmayın.
Eşya konusunda sakin fiyatı aşırı yüksek şeyler almayın aşırı gereksiz ve kısa süreli oluyor örneğin park beşik , ana kucağı vs

Sorular olursa cevaplarım.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah analı babana büyütsün. Etrafında çoluklu çocuklu yakınlar varsa alma bişey. Bizimkilerin hepsi yakınlardan geldi. Yanlız çocuk 6-7 aylık olunca o incir ağacı büyüyor haberin olsun.

Kendini de uykusuz aksi nalet günlere de hazırla. Benim ki 9 aylık oldu hala ızdırıbanı çekiyorum. Gecenin bir vakti ağlamalara alış.

Sabır, anlayış ve maddi olarak iyi planlama doğum öncesi çok önemli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah analı babalı büyütsün renktaş. Çocukla zamanını iyi değerlendir çok çabuk büyüyorlar, zaman ne çabuk geçiyor anlayamıyorsun bile.

Cocugun kırkı çıktı diye bir adet/gelenek varmış. Valideler hepsi beni uyardi. Dedim bir bakayim nedir necidir. Dayanagi nedir.

Bir de ne goreyim. Millet zivanadan cıkmış. Bu nedir lan??

IMG-20211227-WA0001.webp

Benim Nacizhane tavsiyem özellikle giyim kuşam üzerine kendinizi çok kasmayın. Çocuğun yediği helal giydiği haram. Altın bez alsanız çocuk yine sıçacak. Hele ilk aylarda 1 ay giydiğini 2. ay zor giyecek. Onun dışında annesini emerse büyük lüks. Öbür türlü biberon u aldın mı, maması bitti mi, gece kalk su ısıt bir sürü eziyet çıkıyor. Ha emmiyorsa ya da süt yoksa da çok zorlamayın bu sefer çocuk sağlığından oluyor. Özetle her çocuk farklı bir hikaye. Siz kendi hikayenizi kendiniz yazacaksınız. Mama kullanırsanız organik, tercihen de çok gaz yapmasın diye keçi sütlü olanları deneyin. Çocuk daha az alerjik bünyeli olur ve daha rahat uyur. Siz de çok az yakaladığınız uyku fırsatlarını çoğaltmış olursunuz.

Cocugun kırkı çıktı diye bir adet/gelenek varmış. Valideler hepsi beni uyardi. Dedim bir bakayim nedir necidir. Dayanagi nedir.

Ekli dosyayı görüntüle 144916
abartmayalım genelde bebegin 40 ı cıksın lafı dışarı cıkması manasında büyüsün manasında kullanılır herhangi bi ritüel yapmak gerekmez pasta börek ikramı olabilir

Ekli dosyayı görüntüle 144916
Biz öyle saçma şeyler yapmamıştık.
Ailecek bir yemek yedik o kadar.
Babaanne Anneanne bir çeyrek altın taktı, nazarlık.
Yıkama paklanma birkaç küçük hediye yeter.

Gscimbom mobil

Baba olmak çok ayrı ve farklı bir duygu. Tarif edilmesi güç. Zorlukları elbette var ama duyguları tarifsiz. Bizim aslan parçası 13 aylık oldu. Nasıl geçti anlamadım. Allah için yüce Rabbim çok güzel bir çocuk nasip etti. Gözleri mavi oldu yoldan çeviren oluyor.Fransa ve Almanya’dan hanımın akrabaları geliyor.Bahtıda güzel olur İnşAllah. Yanlış anlaşılmasın övünmüyorum he. İnanılmaz da hareketli. Bu arada siz siz olun çocuğu biberona filan alıştırmayın. Annesinden emsin bol bol. Zaten sürekli hastalanıyorlar. Anne sütü de en iyi ilaç. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ben pandemi ye denk geldim korona geçirdik hamileyken eşim Aşı da yoktu çok şükür şimdi iyiyiz oğlum da 6 aylık oldu ilk basta insan gerçekten birşey anlamıyor ama sonra baba olduğunu anlamaya başlıyor insan tipini çok merak ediyordum şimdi benim bir hayalim var oğlumu en küçük yaşta Galatasaray alt yapısına verme düşüncem var büyüdüğünde iyi bir futbolcu olur mu bilmem ama iyi bir insan olmasi en büyük dileğim

Ben pandemi ye denk geldim korona geçirdik hamileyken eşim Aşı da yoktu çok şükür şimdi iyiyiz oğlum da 6 aylık oldu ilk basta insan gerçekten birşey anlamıyor ama sonra baba olduğunu anlamaya başlıyor insan tipini çok merak ediyordum şimdi benim bir hayalim var oğlumu en küçük yaşta Galatasaray alt yapısına verme düşüncem var büyüdüğünde iyi bir futbolcu olur mu bilmem ama iyi bir insan olmasi en büyük dileğim
Oyun konsollarından telefondan uzak tut.
Bende bizimki futbolcu olsun istiyordum, hiç alakası yok sporla.
Bir tane Switch aldım artık dışarı çıkmak istemiyor.

Gscimbom mobil

Oyun konsollarından telefondan uzak tut.
Bende bizimki futbolcu olsun istiyordum, hiç alakası yok sporla.
Bir tane Switch aldım artık dışarı çıkmak istemiyor.

Gscimbom mobil
telefon ve oyun konsolundan mumkun oldugunca uzak tutma dusuncem var yenı babalara en buyuk onerım mumkun oldugunca mama zorunlu olmadıkca alınmaması gucum yettıgınce Galatasaray alt yapısına verecem sıpayı kucuk yasta ıstıyorum bızım baba tarafı komple Galatasaraylı daha suan sevmeyen cıkmadı amcam 2-1 yendıgımız fener macında 2012 de 17 aralıkdakı macımızda vefat ettı hayırlısı olsun sımdıden

telefon ve oyun konsolundan mumkun oldugunca uzak tutma dusuncem var yenı babalara en buyuk onerım mumkun oldugunca mama zorunlu olmadıkca alınmaması gucum yettıgınce Galatasaray alt yapısına verecem sıpayı kucuk yasta ıstıyorum bızım baba tarafı komple Galatasaraylı daha suan sevmeyen cıkmadı amcam 2-1 yendıgımız fener macında 2012 de 17 aralıkdakı macımızda vefat ettı hayırlısı olsun sımdıden
Renktaş biraz kafam karıştı ama ben seni anladım emin ol

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt